Shiseido Pureness - Anmeldelse

Mat

På jakt etter ansikter snublet over Shiseido Pureness. Konsulenten fortalte meg at denne serien er egnet for fet hud og sliter med problemer.

1. Skummende rensevæske - Rensevæske.

Fra produsenten: Ideell for fet, kombinasjon og normal hud. Flytende rengjøringsmiddel danner et lett luftskum. Fjerner forsiktig urenheter, rester av kosmetikk og overflødig fett, som tetter porene og forårsaker ufullkommenhet. Blader huden jevn og fløyelsaktig, gir en følelse av komfort.

ANVENDELSESMETODE: To klikk på dispenseren er tilstrekkelig. Når du tilfører kjølig eller varmt vann, rist produktet til et tykt skum dannes. Påfør på ansiktet, masser huden forsiktig i en sirkelbevegelse, skyll deretter grundig.

Milky-farget produkt er veldig lett pisket inn i skummet, fortsatt ganske økonomisk. Det skummer godt og fordeles lett over ansiktet. Lukten er hyggelig - lukten av friskhet og renslighet))). Veldig praktisk dispenser. Nok en eller to pshykov for å vaske hele ansiktet ditt perfekt. Vaskes "for å peke". Jeg vasker om morgenen og om kvelden. Jeg fjerner vanligvis sminke fra øynene med et annet verktøy, men det er fortsatt noen rester igjen, så dette verktøyet rydder alt perfekt. Kosmetikk fjerner bra. Følelser etter vasking av bassenget er behagelige - ingenting stivner og tørker ikke.

2. Anti-Shine Refreshing Lotion - Forfriskende lotion med matt effekt.

Fra produsenten: En bifasisk løsning med mattingpartikler eliminerer glans og bekjemper akne. Oppfrisker huden og har en kjøleeffekt. Ideell for fet, kombinert og akne utsatt hud. Lindrer betennelse og irritasjon, vanligvis medfølgende akne, og beroliger huden. Inneholder salisylsyre, som bidrar til å eliminere årsaken til akne. BRUKER IKKE PORA.

BRUK: Bruk om morgenen og kvelden etter å rense huden. Rist beholderen. Soak en bomullspute eller legg en liten mengde på håndflaten. Spred over ansiktet med myke pattingbevegelser.

Lotion hvit farge. Før bruk, rist så partiklene blandes. Jeg legger på en bomullspute og tørker ansiktet mitt. Tørker ikke huden. Etter ham ønsker jeg ikke å bruke krem ​​på ansiktet mitt med en gang. Ingenting trekker unna. Matter ganske bra, ikke hele dagen, men omtrent 3-4 timer akkurat. Om sommeren mest. Huden etter at den er myk og ikke skinner og tar et godt preparert utseende. Den påkrevde kjøleeffekten er ikke. Men det håndterer resten perfekt - det forfrisker og beroliger huden, mattes, reduserer betennelse.

3. Fuktighetsgivende Gel-Cream - Fuktighetsgivende gelkrem.

Fra produsenten: En lett gel med en kremaktig tekstur fuktiggjør, myker og utmerker huden. Den har en forfriskende effekt og gir en sunn glød. Inneholder et eksklusivt kompleks Shiseido (Hydro-Balancing Complex) med et ekstrakt av Palo Azul-anlegget, som kompenserer for mangel på fuktighet og opprettholder et optimalt nivå av hudhydrering. BRUKER IKKE PORA.

ANVENDELSESMETODE: Påfør om morgenen og kvelden etter rengjøring og mykning av huden. Påfør en liten mengde i ansiktet og spre det forsiktig over huden.

Krem veldig lett og vannaktig konsistens. Brukes og distribueres perfekt. Fuktighetsgivende er også flott. Huden etter den er myk og ikke skinnende. Sminkepåføring på krem ​​er lett - ingenting slipper. Hun merket ikke den forfriskende effekten, men hun myker og utmerker huden overflaten.

Og et bilde av en krem ​​(fra Internett, siden jeg avsluttet):

Generelt likte jeg Pureness-serien fra Shiseido. Betyr flott. Med alle deklarerte produsenten takle. Men min hud passet bare ikke. Etter en stund sluttet de rett og slett å takle alle problemene. Og det var en følelse av tyngde i ansiktet. Jeg tror alt er veldig individuelt her. Men jeg er glad jeg prøvde dem.

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

  • Care (10697)
  • bak ansiktet (4803)
  • hårpleie (3700)
  • Kroppspleie (2700)
  • hender, negler (1205)
  • for bena (321)
  • Priskategori (9724)
  • Massemarked (3930)
  • Suite (2578)
  • Middle Market (1786)
  • Profesjonell sminke (1327)
  • Apotek Kosmetikk (942)
  • Innenriks Kosmetikk (672)
  • Nettverkskosmetikk (392)
  • Økologisk kosmetikk (138)
  • Folkemidlene (675)
  • Hudtype (3083)
  • Problem (1561)
  • Kombinert (1182)
  • Olje (633)
  • Sensitive (457)
  • Tørr (291)
  • Normal (246)
  • Anti-aging rettsmidler (61)
  • Makeup (6189)
  • Ansikt (tone, fundament, korrigatorer, skjulere) (2708)
  • Øyne og øyenbryn (2702)
  • Lips (1772)
  • Makeup-tricks (397)
  • Hår (1818)
  • Frisyrer, stylingprodukter (717)
  • Hårfarger (605)
  • Hårfjerning (390)
  • Nyttig informasjon (11309)
  • Spørsmål (10571)
  • Butikker og priser / hvor du kan kjøpe (587)
  • Nyttige artikler (312)
  • Kampanjer / salg (238)
  • Online rådgivning (17)
  • Nye kosmetikk og parfymer (132)
  • Solarium, soling (805)
  • Salon behandlinger (426)
  • Ufullkommenheter i kroppen (433)
  • Begrenset produktomtaler (33)
  • Aromaer (988)
  • For ham (116)
  • Tilbehør / børster (218)
  • Swatch (369)
  • Stemme for det beste produktet (44)
  • Moderator ratings (0)
  • Moderator (44)
  • Online Shopping (91)

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-venner

-statistikk

Shiseido pureness

Jeg har lenge ønsket å skrive en anmeldelse om Shiseido Pureness-serien, jeg tror det vil være interessant for jenter med problemhud. Jeg møtte disse verktøyene mindre enn et år siden; jeg ble presentert med et lite sett til bursdagen min. Jeg likte ham, og da kjøpte jeg normale fullversjoner av verktøyene. Noen ord om huden min er ganske jevn, t-sonen er fet, akne vises periodisk.

Skummende rensevæske.

Hva de sier om ham:

Ideell for fet, kombinasjon og normal hud.
Flytende rengjøringsmiddel danner et lett luftskum. Fjerner forsiktig urenheter, rester av kosmetikk og overflødig fett, som tetter porene og forårsaker ufullkommenhet. Blader huden jevn og fløyelsaktig, gir en følelse av komfort.

Generelt, en fantastisk ting - virkelig umiddelbart danner et skum, som er fint å sette på ansiktet ditt. Renser godt, og selv om du masserer mer aktivt, eksfolierer. Jeg vil ikke anbefale å vaske av sminke helt med dette verktøyet, fordi når jeg slår øynene, er det veldig finjustering, dette bør være mer forsiktig. Det er ikke lett å vaske av, det er nødvendig å vaske alt grundig. Men til tross for disse mindre problemer, klare det oppgaven på 5.

Balanserende mykner Alkoholfritt.

Forfriskende alkoholfri mykner gjenoppretter hudbalansen, myker og gir utstråling. Fukt og jevner huden, gir en følelse av komfort.

• Inneholder palo azul plante ekstrakt.
• IKKE BOOK PORES.

Jeg bruker denne mykner etter væske (# 1), det lindrer huden, fuktar. Når det gjelder komforten som er lovet i merknaden, vet jeg ikke - i begynnelsen brenner huden min litt - men så et fantastisk resultat. Ikke en dårlig ting, men på grunn av det brennende og raske forbruket på 4.

Matifying Moisturizer Oil-free.

Hva de sier om ham:

Fuktighetskrem har den letteste tekstur og inneholder partikler som absorberer overflødig fett. Gir optimal hydrering, eliminerer glans, oppfrisker huden og har en matt effekt.

• Inneholder det eksklusive Shiseido-komplekset (Hydro-Balancing Complex) med Palo Azul plante ekstrakt, som kompenserer for mangel på fuktighet og opprettholder et optimalt nivå av hudhydrering.
• IKKE BOOK PORES

Dette er kanskje min favoritt rette av alle. Tekstur er magisk, gjenspeiler umiddelbart og fjerner den lille brennende følelsen som er tilstede etter mykeren (nr. 2). Det oppfrisker huden, kompisene, men ikke umiddelbart - produktet blir ikke engang absorbert i noen få minutter, men jeg bruker det med masserende bevegelser, og etter et par minutter er alt bra. Huden er myk, fuktig og lukter godt. Fløyelsaktig. Denne tingen er 5+.

Blemish Targeting Gel.

Hva de sier om ham:

Produktet absorberer raskt, reduserer synligheten av akne, har en forfriskende effekt.

• Inneholder salisylsyre, som beroliger og myker huden.
• Forhindrer akne.
• IKKE BOOK PORES.

Jeg kan ikke si noe dårlig om det, det reduserer rødhet og helbreder kviser. Men de første to minuttene er smertefulle nok - tilsynelatende på grunn av salisylsyre. Omtrent på samme måte som å vaske såret med alkohol. Jeg tror ikke alle vil overleve. Jeg bruker sjelden når jeg trenger å fjerne og behandle betennelse / kviser raskt. Men på grunn av at applikasjonen er ubehagelig (smertefull), får denne gelen 4-.

Alt sammen fungerer det bra, resultatet er merkbart etter 3-4 dagers bruk om morgenen og kvelden. Huden blir merkbart renere og mykere.

Fullt fornøyd, men tar brudd i bruk - ellers blir huden brukt og effekten avtar.

Tvetydige inntrykk av Shiseido Pureness ansikts hudpleie kosmetikk

Jeg er en stor fan av asiatiske kosmetikk. Så langt, i min personlige vurdering av ansiktspleie kosmetikk, er koreanske merker på første plass. Den ideelle grunnleggende omsorg for perioden fra september til mai har jeg valgt for meg selv lenge. Men alle forsøk på å finne midler til en varm sommerperiode har ennå ikke blitt kronet med suksess. Denne sommeren stod jeg på Shiseido Pureness kosmetikklinje.

bakgrunn:

Mine krav til kosmetikk for hudpleie om sommeren:

Kosmetikk bør ikke føre til utseendet av fet skinn, irritasjon (som huden er utsatt for sollys), en følelse av klebrighet, det bør være en uttalt fuktighetsgivende effekt.
Etter å ha gjennomgått den offisielle nettsiden til produsenten, bestemte jeg meg for at Shiseido Pureness krem ​​gel bare er mitt tilfelle, etter å ha lest et par anmeldelser på Internett og lyttet til salgsassistenten til en kjent kjede av kosmetiske butikker. I vedlegget til ham kjøpte og rengjøringsmiddel fra samme serie. Jeg begynner med ham.

Shiseido Pureness skummende rengjøringsvæske rensende skum (150 ml)

Det ble anskaffet i løpet av handlingsperioden - 50% ca 1500 rubler.

Den kremete tekstur, klassisk for asiatiske linjer, med en liten perlemor, men ganske flytende, skummet fint, en praktisk dispenser, er volumet som kreves for en bruk, gitt ut av gangen, en diskret, behagelig lukt.
Huden tørker ikke, renser seg godt, vaskes lett av. Verktøyet er ganske økonomisk. Jeg har brukt det i 4 måneder, omtrent en tredjedel av flasken er fortsatt igjen. Den klarer sin oppgave perfekt.

Men hvis jeg vil kjøpe dette verktøyet, er det bare under rabatter, siden det er kostet, er det en åpenbar overbetaling for merkevaren. Ervervet koreansk kosmetikk for vasking med helt lik i sammensetning og egenskaper til en pris på 1000 - 1500 rubler.

Shiseido Pureness Fuktighetsgivende Gel-Cream Fuktighetsgivende Gel-Cream (40 ml)

Det ble kjøpt under kampanjen - 50%. Også ca. 1500 rubler.

Jeg har et veldig merkelig forhold til dette produktet. Gelen lukter godt, tekstur er lett, absorberer raskt, det er ingen effekt av en fettfilm. Det tok imidlertid omtrent to uker før huden var i stand til å tilpasse seg den. I løpet av disse to ukene fikk jeg ut et par kviser, huden tørket så ble det fet. Kanskje dette er min individuelle reaksjon. Etter to uker ser alt ut til å bli bedre og jeg begynte å like kremgelen. Det var imidlertid en sterk varme. Temperaturen i uke 3 ble holdt på et nivå på minst 35 grader. Her og manifesterte seg i all sin herlighet.

Bildet viser ansiktets hud før du bruker kremet:

Utseendet til fet skinn etter en halv time etter påføring av kremet:

Så kremet passet ikke meg. Ville gi ham en fire for en god tekstur, relativt sikker sammensetning, emballasje og en behagelig lukt. Tross alt, hvis kremet ikke passet meg personlig, betyr dette ikke at det er dårlig eller lav kvalitet.

  • Shiseido
  • , gelkrem
  • , krem
  • , ansiktsvask
  • , væskeskum
  • , Pureness ness~~POS=HEADCOMP
  • Prosto_Mariya
  • 22. juli 2016
Relaterte innlegg
  • Fuktighetsgivende og Mattifying Fluid Shiseido Pureness Matifying Moisturizer Fluid Oil-free. Leter du etter anmeldelser 1247 4
  • Enature Moisturizer med moomi-daeri.com 898 0
  • Den beste solkrem for fet hudproblemer 3675 10
  • Kosmetikk NANODERM - skjønnheten i huden din til en rimelig pris. 3361 24
  • kursik
  • 22. juli 2016 11:45
  • Inna
  • 22. juli 2016 11:56
  • Irene
  • 22. juli, 2016, 12:24
  • Prosto_Mariya
  • 28. juli, 2016, 19:29
  • id375282585
  • 22. juli 2016, 12:32
  • Tembri
  • 22. juli 2016, 15:32
  • Prosto_Mariya
  • 28. juli 2016, 19:31
  • Liza
  • 22. juli 2016, 12:33
  • Prosto_Mariya
  • 28. juli 2016, 19:33
  • Lyudmila
  • 22. juli 2016, 1:44
  • Prosto_Mariya
  • 28. juli, 2016, 19:28
  • Gulnara
  • 22. juli 2016, 14:18
  • Tembri
  • 22. juli 2016, 15:43

Jeg har nå bare en servant Shiseido Pureness, det samme som forfatteren. Jeg er helt enig, tingen er bra, men for disse pengene kan du kjøpe en håndfull koreanske oppvasker, som ikke blir verre. Derfor kjøper jeg det bare i tilfelle av svært store aksjer. Jeg prøvde ikke noe mer fra Pureness, men jeg eksperimenterte med andre Shiseyd-serier. Og jeg har en full asiatisk omsorg, dvs. servant-tonic-lou- for nattglidningspakken.

Jeg prøvde det samme med Sheiseido, til slutt reagerte huden veldig interessant. På den ene siden var det en form for generell pleie (fine rynker var borte, turgorrose, glans, etc.), men samtidig gikk subcutis sakte men sikkert. Jeg måtte nekte.

Generelt, ifølge mine observasjoner, er japansk forskjellig i dette fra koreanerne. Koreere har større forsiktighet for å eliminere åpenbare problemer (akne, peeling, tetthet) og generell støtte, de gir ingen supereffekt (selv om de gjør det bra med virkelige problemer), men ulempen er minimal. Og japansk har derimot en ganske uttalt omsorgsfull effekt (huden blir jevn, strålende, full, skinnene deres rydder ut hele skinnet fra porene), men det kan være en slik bivirkning i form av samme subcutis som må kastes. Dette dømmer jeg ikke bare av Shiseido, og med Kanebo det samme, og fra flere japanske merker har jeg observert denne effekten. Det kan selvfølgelig være enkelt, men jeg ser at forfatteren har en lignende situasjon.

To Shiseido Pureness produkter

Siden sommeren nærmet seg, og generelt forlot huden min i det øyeblikket mye å være ønsket, jeg ønsket at det skulle bli bortskjemt, og det var også en handling i Letual -40% for omsorg. Og som et resultat av kjøpet)))

Shiseido Pureness Anti-Shine Forfriskende Lotion - Forfriskende Tonic Lotion med Shatiido matting effekt.
En bifasisk behandling med mattingpartikler eliminerer glans og bekjemper akne. Oppfrisker huden og har en kjøleeffekt.
• Ideell for fet, kombinert hud og akne utsatt hud.
• Lindrer betennelse og irritasjon, vanligvis ledsaget av akne, og beroliger huden.
• Inneholder salisylsyre, som bidrar til å eliminere årsaken til akne.
• tette ikke porene
Metode for bruk:
• Bruk om morgenen og kvelden etter å rense huden.
• Rist beholderen. Soak en bomullspute eller legg en liten mengde på håndflaten. Spred over ansiktet med myke pattingbevegelser.

Tonic inneholder hvitt pulver rettet mot å matte huden. Jeg har allerede prøvd et lignende produkt av det koreanske merket Tony Moly, og jeg likte det ganske mye. Og ærligvis, forventet jeg at det japanske merkets midler (og det er kjent at Japan er i kjemi foran resten) vil være minst like bra. Faktisk viste det sig at pulveret i tonicet har en ganske stor tekstur og ved tørking kan rulle på ansiktet i hvite pellets. Det føles også veldig godt på huden, når du i etterkant av tonicet fortsatt bruker noe slags pleieprodukt, spiller det ingen rolle hvor mye du venter 5-10-15 minutter, dette pulveret forblir uansett og begynner å rulle, men dette er absolutt ikke for meg liker det.

I Palm Tonic bare ett program.

Jeg bruker fortsatt tonic til slutten, men jeg vet absolutt at jeg ikke vil kjøpe den igjen, siden den lignende, men mye billigere balansen med Tony Moly pulver ikke ga noe håndgripelig pulver i ansiktet mitt, men det var ikke verre..
For å beskytte tonic, vil jeg legge til at det mattes ganske bra, selv om det har en tendens til å stramme ansiktets hud litt og tydeligvis tørker. Og hvis du bruker for mye og hvite striper kan forlate (((.

Shiseido Pureness Matifying Moisturizer Oljefri - Shiseido oljefri mattende fuktighetskrem.
Produsent: Moisturizer har den letteste tekstur og inneholder partikler som absorberer overflødig fett. Gir optimal hydrering, eliminerer glans, oppfrisker huden og har en matt effekt.
• Inneholder det eksklusive Shiseido-komplekset (Hydro-Balancing Complex) med Palo Azul plante ekstrakt, som kompenserer for mangel på fuktighet og opprettholder et optimalt nivå av hudhydrering.
• tette ikke porene
Metode for bruk:
• Påfør om morgenen og kvelden etter rengjøring og mykning av huden.
• To kraner på dispenseren er tilstrekkelig. Påfør produktet i ansiktet og spre det forsiktig over huden.

Dette verktøyet likte jeg mye mer mattende tonic. Selvfølgelig, ingen mirakler bør forventes fra ham, men hvis det viktigste for deg er å fukte huden utsatt for fett og ikke å tette porene, så er det nesten perfekt (spesielt for varmt vær). Luftfukteren utfører de viktigste deklarerte funksjonene - fuktighet og tetter ikke porene. Godt absorbert veldig raskt. Porestørrelsen reduserer ikke, men øker ikke, rynker fra den vil heller ikke forsvinne hvor som helst. Jeg anbefaler det til personer med fet hud, som det mest sannsynlig ikke er nok for tørr fuktighet, da lungen er nesten som vann, selv om det ser ut som en gel.
i en dråpe

To Shiseido Pureness produkter

Siden sommeren nærmet seg, og generelt forlot huden min i det øyeblikket mye å være ønsket, jeg ønsket at det skulle bli bortskjemt, og det var også en handling i Letual -40% for omsorg. Og som et resultat av kjøpet)))

Shiseido Pureness Anti-Shine Forfriskende Lotion - Forfriskende Tonic Lotion med Shatiido matting effekt.
En bifasisk behandling med mattingpartikler eliminerer glans og bekjemper akne. Oppfrisker huden og har en kjøleeffekt.
• Ideell for fet, kombinert hud og akne utsatt hud.
• Lindrer betennelse og irritasjon, vanligvis ledsaget av akne, og beroliger huden.
• Inneholder salisylsyre, som bidrar til å eliminere årsaken til akne.
• tette ikke porene
Metode for bruk:
• Bruk om morgenen og kvelden etter å rense huden.
• Rist beholderen. Soak en bomullspute eller legg en liten mengde på håndflaten. Spred over ansiktet med myke pattingbevegelser.

Tonic inneholder hvitt pulver rettet mot å matte huden. Jeg har allerede prøvd et lignende produkt av det koreanske merket Tony Moly, og jeg likte det ganske mye. Og ærligvis, forventet jeg at det japanske merkets midler (og det er kjent at Japan er i kjemi foran resten) vil være minst like bra. Faktisk viste det sig at pulveret i tonicet har en ganske stor tekstur og ved tørking kan rulle på ansiktet i hvite pellets. Det føles også veldig godt på huden, når du i etterkant av tonicet fortsatt bruker noe slags pleieprodukt, spiller det ingen rolle hvor mye du venter 5-10-15 minutter, dette pulveret forblir uansett og begynner å rulle, men dette er absolutt ikke for meg liker det.

I Palm Tonic bare ett program.

Jeg bruker fortsatt tonic til slutten, men jeg vet absolutt at jeg ikke vil kjøpe den igjen, siden den lignende, men mye billigere balansen med Tony Moly pulver ikke ga noe håndgripelig pulver i ansiktet mitt, men det var ikke verre..
For å beskytte tonic, vil jeg legge til at det mattes ganske bra, selv om det har en tendens til å stramme ansiktets hud litt og tydeligvis tørker. Og hvis du bruker for mye og hvite striper kan forlate (((.

Shiseido Pureness Matifying Moisturizer Oljefri - Shiseido oljefri mattende fuktighetskrem.
Produsent: Moisturizer har den letteste tekstur og inneholder partikler som absorberer overflødig fett. Gir optimal hydrering, eliminerer glans, oppfrisker huden og har en matt effekt.
• Inneholder det eksklusive Shiseido-komplekset (Hydro-Balancing Complex) med Palo Azul plante ekstrakt, som kompenserer for mangel på fuktighet og opprettholder et optimalt nivå av hudhydrering.
• tette ikke porene
Metode for bruk:
• Påfør om morgenen og kvelden etter rengjøring og mykning av huden.
• To kraner på dispenseren er tilstrekkelig. Påfør produktet i ansiktet og spre det forsiktig over huden.

Dette verktøyet likte jeg mye mer mattende tonic. Selvfølgelig, ingen mirakler bør forventes fra ham, men hvis det viktigste for deg er å fukte huden utsatt for fett og ikke å tette porene, så er det nesten perfekt (spesielt for varmt vær). Luftfukteren utfører de viktigste deklarerte funksjonene - fuktighet og tetter ikke porene. Godt absorbert veldig raskt. Porestørrelsen reduserer ikke, men øker ikke, rynker fra den vil heller ikke forsvinne hvor som helst. Jeg anbefaler det til personer med fet hud, som det mest sannsynlig ikke er nok for tørr fuktighet, da lungen er nesten som vann, selv om det ser ut som en gel.
i en dråpe

Pureness ness~~POS=HEADCOMP

Overflødig sebum og mangel på fuktighet oppstår ofte samtidig, forstyrrer normal bruk av huden. Pureness-serien er spesielt utviklet for å håndtere disse kontroversielle problemene. Det regulerer produksjon av talg, mens fuktighetsgivende huden. På grunn av den aktive rensingen og virkningen av forfriskende aromaterapi dufter, returnerer Pureness-produkter balansen til huden.

Rensing er det beste svaret på problemene forårsaket av kombinasjon og fet hud hos unge kvinner fra 20 år: Ung, dehydrert, fet hud med utvidede porer.

TRIN 1 RENGJØR

Rensing: Fjern forurensninger med Shiseido hudrens, forberede huden til daglig pleie. Mjukt: Påfør deretter Shiesedo softner på huden din, forberede den på fuktighet og ernæring, noe som gjør den mer mottakelig for senere omsorg.

Akne: hvordan å kurere akne

Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

Shiseido Pureness Powder

Det ideelle maskeringsmiddelet for sommeren er pulver. Hovedtrekkene til pulver til problematisk stålhud: Ikke-komedogenicitet, god maskeringsevne, matting, naturlig belegg og et stort pluss, vil være beskyttelse av SPF. Powder Shiseido Pureness ifølge produsenten inneholder ikke oljer og har en beskyttende faktor SPF 15.

Fordeler og ulemper med Shiseido Pureness pulver

Pulveret inneholder ingen oljer, men det er titandioksid patentert av Shiseido. Dens produsent kaller nano-komponenten. Dessuten peker produsenten på den ikke-komedigheten av pulver, noe som er svært viktig for problemhuden.

Matter kompakt pulver, som bryr seg om huden, tetter ikke porer, reduserer synligheten og forbedrer hudens beskyttende funksjon. Fra meg selv vil jeg merke at det faktisk er pulveret veldig bra og utfører alle sine oppgitte funksjoner.

Når den blir påført, blir den usynlig på huden, den gjemmer porene, huden ser godt ut og er naturlig, har en behagelig glød.

Settet inneholder en svamp, som du kan bruke pulver på våt eller tørr måte. Slike svamper (og andre) må vaskes med antibakteriell såpe hver gang.

Av ulempene med pulver, vil jeg være oppmerksom på at etter et par timer, savner den den oljeaktige glansen (hvis det er et slikt problem i ansiktet), og det er også vanlig for henne å understreke flaking på huden. Selve huden tørker litt, så Shiseido Pureness pulver bør påføres en fuktighetskrem.

Bruken av slikt pulver gir jenter med problematisk hud ufarlig for hennes tilstand for å skjule eventuelle feil. Som for de andre verktøyene fra Shiseido, kan jeg ikke fortelle deg noe enda, fordi Jeg har ikke prøvd det på meg selv.

Hvor mye koster Shiseido Pureness pulver

Du kan kjøpe Shideido Pureness pulver på en hvilken som helst online kosmetikkbutikk til en rimelig pris på 1600-1900 rubler. Praktisk kan du kjøpe en erstatningsenhet separat for rundt 900 rubler.

Instruksjonene for pulveret angir hvordan du skal ta vare på svampen, hvordan du påfører pulveret på ansiktet riktig og at etter at du har brukt, må svampen fjernes til et annet sted eller mellom svampen og pulveret for å legge en plast gjennomsiktig film som er inkludert i settet.

Du kan kjøpe i Letual, Rive Gauche, Ile de Beaute. Du kan lese om andre ikke-komedogene masker her: Noreva Exfoliac Healing Cream, Clinique concealer, Clinique Point Corrector.

Shiseido Pureness Balanserende mykner Alkoholfri

Jeg er ikke bare godt kjent med denne lotionen, men jeg har allerede klart å fullføre denne "bekjennelsen", så jeg skynder å dele en anmeldelse.

Velger å bytte tonic, la jeg merke til en pen flaske Shiseido og påskriften Alkoholfri. Etter å ha gjennomgått produktbeskrivelsen innså jeg at denne balanseringsmykneren snart ville ligge på bordet mitt.

Hva syntes jeg om Pureness Balancing Softener?

Som du kanskje har glemt mangel på alkohol. Jeg kjøpte den om høsten, og jeg ville at produktet ikke skulle tørke huden og samtidig rense det forsiktig.

Softneren er designet for å gjenopprette balansen i huden, gi den skinn og gi en følelse av komfort.

Hva er resultatet?

Pureness Balancing Softener tetter ikke porene og renser huden veldig komfortabelt. Det ser ut til at du tørker huden med bare veldig rent vann.

Plastemballasje med en pumpe gir deg mulighet til å motta en del av produktet med ett klikk, men etter min mening er designen ikke tilstrekkelig gjennomtenkt, fordi en tilstrekkelig stor mengde væske er utøst, og hvis du vil klemme ut mindre, er dette problematisk.

Softneren har en lys behagelig aroma, huden får en veldig lett fuktighetsgivende og alt, kanskje dette er hvor alle egenskapene til produktet slutter.

Det er behagelig for dem å tørke en hud, men jeg merket ikke noe lys eller super fuktighet. Sammen med andre måter, er resultatet sikkert der, men mykervæsken i seg selv syntes å være et vanlig middel, som vel oppfattes av huden, men som ikke har lyst til å kjøpe igjen.

Hudtype: fet, kombinasjon

Pris: Kjøpt for $ 28 i nettbutikken

Er du kjent med Shiseido pleie kosmetikk? Hva anbefaler deg å prøve?

Shiseido Pureness dine vurderinger

Hei jenter.
Jeg til deg for vurderinger. Jeg leter etter en sminke fra de sorte prikkene.

Jeg tok samplerne i dag, men selvfølgelig er de små og selvfølgelig vil det ikke være øyeblikkelig effekt, så din tilbakemelding på disse to verktøyene er interessant.
1-
Shiseido pureness dypt rensende skum
Rengjør det godt? Tørker?

2-.
Shiseido pureness pore rensende oppvarming skrubbe
Hvordan virker han generelt på sorte prikker? Fordi så langt er det eneste som påvirker meg stripene.

Hva annet fra denne linjen vil du gi råd?

Shiseido pureness vurderinger

Antall nyanser: 48

eksklusiv best pris

Begrenset utgave, ny eksklusiv

eksklusiv begrenset utgave

602 gni. 860 gni.

eksklusiv best pris

begrenset utgave eksklusiv kun på nettet

1 560 gni. 1 950 gni.

eksklusiv best pris

Hvor gikk rengjøringsvæsken ren?

Kommentarer (8)

Mange ting fjernet fra linjen

Det er synd når de fjerner sine favoritt ting fra produksjonen

Deres "Vaso", men for ung hud, er fortsatt ikke en erstatning for renhet. Gel for vasking var motbydelig, selv om konsoller hadde hovmodighet å argumentere med meg og forsikre meg om at jeg bare ikke vet hvordan jeg skal bruke den))

Gul? Han er vakker! Jeg elsker absolutt det. :)

Jeg prøvde det på denne måten, og det med tørre hender og våt, jeg fikk en mink, og på det er metoden for påføring ikke spesifikt indikert). Åpenbart, vasker gels bare irritere meg)) Jeg foretrekker såpe og skum.

I begynnelsen forstod jeg heller ikke, og så leste jeg de detaljerte instruksjonene. Trenger å ta tørre hender, gnid, applicer på tørt ansikt, massasje, fukt hendene med vann, massasje igjen og skyll. Litt besværlig som det kan virke, men resultatet er fantastisk. For å være ærlig, slår denne gelen meg bare. I lang tid har jeg ikke vært så overrasket washy.

Ja, ikke veldig plagsom, med oljen Dior er den samme) Bare jeg var fortsatt dekket med skum etter det, jeg liker det "til squeak"

Squeaking er bare en illusjon skapt av silikoner, utseendet på god rensing. :) Jeg hadde før du Vaso knirkete vask med silikon, EL, Klarans, SHISEIDO, som ordnet for meg, og etter Vaso noe jeg ikke lenger vil vaske meg selv. :)