Hva er mineral sminke? De viktigste ingrediensene og deres egenskaper.

Allergi

Mineralsk Kosmetikk, som navnet antyder, består av mineraler, pigmenter og komponenter av vegetabilsk opprinnelse. Hver av dem har gunstige egenskaper og på sin måte påvirker huden din når den påføres.

Blant fordelene med dekorativ mineralsk kosmetikk: 100% naturlig sammensetning, lett tekstur og naturlig belegg, beskyttelse mot UVA / UVB - SPF 15-25, gode maskerings- og omsorgsegenskaper.
Mineral sminke inneholder ikke fuktighet, noe som betyr at det ikke er behov for konserveringsmidler for bevaring. Og for en perfekt sminke trenger du ganske mye produkt - kosmetikk brukes veldig økonomisk!

  • glimmer (glimmer) - sericitt,
  • titandioksid,
  • sinkoksid,
  • jernoksyder,
  • boritrid,
  • karmin,
  • ultramarin,
  • pulver fra dyrebare eller halvverdige mineraler - diamant, safir, perler, etc.
  • rispulver
  • bambuspulver
  • mais pulver
  • allantoin
  • silkepulver, etc.

Det er mange varianter av glimmer, hvorav muskovitt er den vanligste (ren, klar eller hvit glimmer). Glimmer er en del av bergarter av vulkansk opprinnelse, som ble dannet under kjøling av smeltet lava. De viktigste glimmergruveområdene er USA, Canada, India, Madagaskar, Russland, Brasil og Sør-Afrika. Sericite er et lite lamellært utvalg av muskovitt, som skyldes forvitring av skifer og gneis.

titandioksyd (Titanium Dioxide) - er et hvitt pigment som er mye brukt i forskjellige typer industrier. Mineralet kosmetiske titandioksyd bidrar til å skjule ujevnheter i huden, gir produkter "densitet" når den påføres på huden, gir egenskapene for løst pulver fundament.

  • Titandioxid er et naturlig fysisk solfilter. I større grad virker det å reflektere strålene i UVB-spektret;
  • Styrken av beskyttelsen, avhengig av antall pulverlag, når 25 SPF;
  • Titandioxyd i mineralsk kosmetikk er et hvitt fargestoffpigment;
  • blant annet er egenskapen til TiO2 å gi tetthet til mineralprodukter;
  • Titandioxid er kjemisk og biologisk inert, hypoallergen. Passer til og med den mest følsomme og irriterte huden;
  • titandioksid er i 80% av ROEK-mineralprodukter.

Sinkoksid (sinkoksyd) er naturlig funnet i form av et sinkmineral. Det hvite pigmentet, som har helbredende egenskaper, har en beroligende og mykende effekt på hudirritasjoner. Behandler eksem, akne og solbrenthet.

  • Sinkoksyd reduserer antall bakterier og reduserer betennelse i åpne sår.
  • Zinkoksid har vist seg effektiv i behandling av akne og jevn vorter.
  • Zinkoksid er en naturlig, fotobestandig, høyverdig, bredspektret solkrem. Zink Oxide er anerkjent av American Drug Control Commission (FDA) som en første kategori hudbeskyttende, noe som er spesielt viktig hvis du har sensitiv hud, og du må bruke solkrem hver dag.

  • har gode klebemiddelegenskaper (evnen til å "holde fast" i huden), noe som gir en økning i stabiliteten til kosmetiske preparater med den i sammensetningen.
  • har gode smøremiddelegenskaper (forbedrer glid),
  • forbedrer maskeringsegenskapene til pulver,
  • bidrar til å hindre fuktighetstap.

Iron Oxides (Iron Oxides) er mineral pigmenter funnet i naturen som hematitt og magnetitt mineraler. Dette er et av de første pigmentene som har blitt brukt av mennesker, godkjent og mye brukt til kosmetiske og matvarer. Jernoksider har et stort utvalg av farger - fra rødbrun til svart.

Carmine er et lyst rødt naturlig pigment, kanskje en av de mest vanlige og kjente, som den ble brukt av aztec og maya-stammer i sentral- og nord-amerika. Godkjent og mye brukt til kosmetiske og næringsmessige formål.

Ultramarine (Ultramarine) mineralpigmenter finnes i naturen som en komponent av lapis lazuli, en halvedelsten. Navnet kommer fra det latinske ordet "ultramarinus", bokstavelig talt "over havet". Ultramarinpigmentene varierer i farger fra blå og lilla til rosa og rød.

Kromoksyd (Chrome Oxide) er et mineralpigment i grønt.

Kalsitt (Kalsiumkarbonat) er et fantastisk mineral for fet hud (brukes til å lage ris økologisk primer).
Kalkitt er en universell, gjennomsiktig mineralsk komponent som finnes i naturen i form av aragonitt-, kalsitt- og travertinmineraler. Det er et naturlig absorberende materiale som gir fuktighetskontroll slik at huden fortsatt ser frisk ut. Det trekker ikke den naturlige sebumen fra huden, men absorberer bare overflødig, så den kan brukes til tørr hud og også for å hjelpe porene å åpne.

  • mattes, absorberer overflødig hud sebum mens du opprettholder den naturlige beskyttende hudbarrieren;
  • gir pulveret en jevn, behagelig tekstur, tillater ikke kakingen;
  • hvitrer huden litt.

Silk Powder (Silk Powder) - fint pulver, hentet fra silke kokoner. Nesten 100% består av aminosyrer, som lett oppfattes av hvilken som helst hud. Den er ideell for tørr hud, glatter fine linjer, myker visuelt av huden uregelmessigheter, mattes, og gir et optimalt nivå av hudhydrering. Silkepulver reflekterer ultrafiolett stråling.

Gode ​​fuktighetsgivende egenskaper av silkepulver skyldes at noen aminosyrer av silke, som serin, arginin, prolin, alanin, etc., er en del av den naturlige fuktighetsgivende faktoren, har høy hygroskopisitet (evne til å binde og beholde fuktighet). øvre lag av epidermis) og er gode reservoarer av fuktighet.

Bornitrid i kosmetikk

Permanent sminke for feilfri hud.

Bornitrid er en komponent av sminke som gir huden effekten av utstråling, indre glød og glimmer og har gode dekk- og maskeringsegenskaper. I tillegg forbedrer bornitrid som en hjelpestoff de sensoriske og optiske egenskapene til ulike kosmetiske produkter. Synonymer: Bornitrid, Boritnitridpulver, Heksagonalt Bornitrid (hBN). Patenterte formler: Softouch ™ Bornitridpulver CC 6098, Tres BN® Spherique ™ PUHP50s, Softouch ™ CC6064, Tres BN PUHP1106, Velvesil ™ FX, Lipomic® N24B, BNPoly® UV-krystall, UVC Whitecap ™, RonaFlair® Boroneige SF-15, Softouch ™ Stayon Veil Blend CCR6058-30 / 4M, N-Hance ™ BF-13 Kationisk Guar, Tres BN PUHP 501.

Effekten av bornitrid i kosmetikk

Boringnitrid finnes ofte i sammensetningen av dekorative, spesielt mineralsk kosmetikk. Det er denne komponenten som bidrar til å gi ansiktet effekten av nakedness, som om den belyser den med internt lys. Dette er selve komponenten som gir huden en fantastisk glød og en uforglemmelig følelse av glatthet, mykhet og silke.

På grunn av den lysreflekterende effekten og spredningen av lys, skjuler den visuelt uregelmessigheter i huden, maskerer forstørrede porer, skjuler med andre ord feil, for eksempel edderkopper eller fine rynker - i et ord forynger og forynker huden huden visuelt. Siden bårnitrid har gode klebemidler og glidegenskaper (smøremiddel), kan det absorbere overskuddsspenning med høy absorberingsgrad, så det er også kjent som et utmerket mattemiddel. Boring nitrid gir blant annet en fløyelsaktig følelse, forbedrer pigmentets effekter i kosmetikk, gir huden bleknings effekt og beskytter huden mot ultrafiolett stråling.

Det er tegn på at dette mineralpigmentet virker som et anti-aldringsmiddel på grunn av det faktum at det fjerner døde celler i overflaten av epidermis, og stimulerer dermed fornyelse av huden. Det bidrar til å forynge huden, redusere tegn på aldring. Bornitrid forbedrer også hudens sensoriske egenskaper.

Bornitrid har gode klebemiddelegenskaper (evnen til å "holde fast" i huden), som sikrer stabiliteten til sminke. Bornitrid brukes ofte også som en hjelpekomponent som forbedrer egenskapene til sluttproduktet (tekstur, utseende, etc.). Det har ofte en stabiliserende effekt på emulsjonen.

Også i sammensetningen av kosmetikk brukes nanodispersert bornitrid - hovedsakelig for å gi unike sensoriske egenskaper. Det anses å være enda mer "glatt" smøremiddel (mye bedre glid), og har også en ekstremt høy sorbsjonskapasitet i forhold til hudfettet.

Den sekskantede formen for boritriden, kjent blant produsenter som "hvit grafitt", har samme (heksagonal) krystallstruktur som grafitt. Denne krystallstrukturen gir bedre glidning av nitridpulver og gode utjevningsegenskaper: slik kosmetikk ser mer naturlig ut etter bruk. Som andre former for bortitrid er "hvit grafitt" også kjemisk inert, reagerer ikke med huden.

Hvem er vist boritrid

Denne komponenten har ingen spesielle indikasjoner, siden det ikke er et aktivt stoff med en terapeutisk effekt, men i essens er det en estetisk forsterker (forsterker) med fargestoff egenskaper. Passer til alle hudtyper.

Hvem er kontraindisert boritrid

Bornitrid er en inert substans som i teorien ikke er farlig når det gjelder å komme inn i en uønsket reaksjon med andre komponenter i kosmetikk. Den kan brukes med vanlig vanlig kosmetisk ingrediens. En streng kontraindikasjon er den individuelle overfølsomhetsreaksjonen.

Kosmetikk som inneholder bornitrid

Som et tillegg kan bornitrid finnes i hygieneprodukter og hudpleie kosmetikk (ofte luminescerende ansikt og kropp kremer inneholder den). Når det gjelder dekorative kosmetikk, er det vanligvis lagt til følgende produkter: grunnlag og kremer, rødme, pulver, highlighters, leppestifter, øyenskygge, slør, skjuler. I henhold til forskriftene i Den europeiske union er den maksimalt tillatte konsentrasjonen av denne komponenten i de ferdige kosmetiske produktene 10%. Vanligvis varierer innholdet av boritrid i hudpleieprodukter fra 0,3-5%, i sammensetningen av dekorative kosmetikk - 3-10%.

Kilder av bornitrid

Nitrid fremstilles ved å kombinere bor med nitrogen i en grafitt elektrisk ovn, samt ved interaksjon i gassfasen, ved bruk av en detonasjonseksplosjonsmetode, selvforplantende høytemperatursyntese, i en plasmatron. Boringnitrid kan også oppnås ved kalsinering av bor (eller B2O3) i en atmosfære av ammoniakk eller ved oppvarming av en blanding av B2O3 med reduksjonsmidler (kull, magnesium) i en atmosfære av ammoniakk. Utgangen er fint pulver. Bornitrid ved romtemperatur er kjemisk inert, reagerer ikke med oksygen eller klor, syrer eller alkalier.

Denne mineralforbindelsen har flere typer modifikasjoner som skiller strukturen på krystallgitteret. Hvit grafitt, et pulver lik talkum, er oppnådd fra elementer ved temperaturer over 2000 ° C.

Bornitrid i kosmetikk

Jenter, jeg gir noe som bare ikke passer meg: 1. Primer "Shine" - Etter å ha brukt dette pulveret blir huden din perfekt! Sericite, som er en del av det, vil forhindre oljeaktig glans. Kvinner som ønsker å skjule etterligne rynker og forstørrede porer, vil være fornøyd med dette gjennomskinnelige pulveret, som kan brukes både som en primer for basen og som en finish i sminke. Lys, reflektert fra huden din, brytes, gir det en unik glød. Det virket ikke for meg fordi det absorberer fett perfekt.

1.Art. 1mu-40380 tone nr. 1 kald beige 22,5 g. Art. 1mu-40381 tone nr. 2 kald beige 22,5 g. Art. 1mu-40379 tone nr. 2 varm beige 22, 5gr Art. 1mu-40378 tone nr. 1 varm beige 22,5 g. 690 gni. Multifunksjonell pinne 3 i 1: glatt, beskytter mot sola + BB krem ​​+ concealer i en flaske.

Hva betyr begrepet "mineralsk kosmetikk"? Sammensetningen av de nye pulverene, øyenskyggene og Rumyan inneholder naturlige mineraler - i samsvar med den voksende populariteten til denne sminke-kosmetiske ingrediensen, har vi forbedret de tidligere formlene ved å inkludere en betydelig mengde mineraler. Mary Kay® mineralprodukter inneholder flere typer mineraler, sammen med andre ingredienser som danner den nødvendige tekstur, som gir enkel påføring, et silkeaktig belegg og naturlig utstråling av huden. Mineral sminke Mary Kay® er basert på det høye innholdet av naturlige mineraler som jernoksid (jernoksid).

Bornitrid (photoshop effekt), 5 gr

Kjøper også:

Mykt og silkeaktig mineral. Uavhengige laboratorieundersøkelser har vist at det har antibakterielle egenskaper og er helt trygt for bruk i kosmetiske produkter. Det forbedrer maskeringsegenskapene og holdbarheten til sminke, og bidrar til å forhindre fuktighetstap. Den er veldig hydrofob og ekstremt mild, noe som gjør at den kan brukes selv for den mest følsomme huden.

Dette fine pulveret, som gir en flimrende effekt på huden. Den skjuler helt alle uregelmessighetene i huden, huden med store porer, skjuler visuelt "mesh" av små rynker, og gjør ansiktet yngre. Boringnitrid er mye mer enn et additiv som forbedrer teksturen til sluttproduktet.

I kosmetikk brukes bornitrid som en bestanddel av kosmetikk, noe som gir en unik sensorisk egenskaper. Bornitrid er kjemisk inert og reagerer derfor ikke med huden. I tillegg har den utmerket vedheft, det vil si evnen til å feste seg på huden, noe som gir det kosmetiske preparatet med høy motstand. Bornitrid er et utmerket smøremiddel, det vil si det forbedrer glid, og har også høye adsorpsjonsegenskaper med hensyn til hudfett.
En annen fordel med bornitrid er at på grunn av det, oppstår effekten av den indre gløden av huden.

I tillegg til fargeeffekten, har den også optiske og sensoriske egenskaper. nemlig:

  • Forbedrer fargeeffekten
  • Gjør huden fløyelsaktig til berøring
  • Den har god spredning
  • Har høye klebende egenskaper.
  • Det er preget av effektens varighet.
  • Visuell whitens huden
  • Den har en stabiliserende effekt på emulsjonen.
  • Beskytter mot UV-stråler (Anti Aging Properties)

Borititrid anvendelse i kosmetikk:

- pulver
- leppestift
- slør
- Glød effekt ansikt og kropp kremer
- Øyenskygge

Andelen inntatt bornitrid i kosmetikk:

- hudpleieprodukter - 0,3 - 5%
- i kosmetiske produkter - 3 - 10%

Boringnitrid kan brukes sammen med noen av de vanlige kosmetiske ingrediensene.

Skriv en oppskrift

Din oppskrift: Advarsel: HTML støttes ikke! Bruk vanlig tekst.

Vurdering: Dårlig Bra

Skriv inn koden som vises på bildet:

Mineralsk kosmetikk - den naturlige verden av luksus

Skjønnhet er et rent subjektivt konsept som ikke kan defineres. Hver epoke hadde sine egne konsepter av skjønnhet og stil. Bare én ting forblev uendret - kvinners ønske om å ha perfekt hud, som ville føre til beundring for ungdom og friskhet. Dette gjelder spesielt for huden. Tross alt er ansiktet til en viss grad telefonkortet til det svakere kjønnets representanter. Rynker, svarte sirkler under øynene, kjedelig hudfarge - alle disse tegnene har først og fremst en dårlig effekt på kvinners selvtillit, og likevel føler seg usikker, ingen kvinner kan undertrykke menn.

Ønsker at huden hadde en fløyelsmyk ømhet og strålende utseende, tok jenter fra tiders tid til ulike triks. Whitewash, rouge, leppestift, skygger - de ble brukt selv i det gamle Egypt, Mesopotamia, i det antikke Hellas. Produksjonen av dekorative kosmetikk har utviklet seg hver dag, og i dag er det flere dusin kjente og lite kjente selskaper som tilbyr den vakre halvdelen av menneskeheten til å bli enda vakrere og sjarmerende.

Fremveksten av mineralsk kosmetikk var revolusjonen som alle forventet. Mange kvinner var misfornøyd med at dekorative kosmetikk tørket ansiktets hud, og mange klaget over allergiske reaksjoner som forårsaket kjemiske tilsetningsstoffer i kosmetikk. Så, utseendet til kosmetikk som ikke inneholder kjemikalier, ble tatt med et slag.

I dag er mineral sminke en av de mest populære kosmetikkene, noe som ledet oss til å gjøre litt forskning for å forstå om mineral sminke er veldig feilfri og ufarlig, som merknadene sier?

Hva er mineral sminke?

Så først og fremst er det nødvendig å tydelig tegne en parallell mellom kosmetikk, som inneholder mineraler og mineralsk kosmetikk. Hvis vi i første omgang handler om tilsetning av mineraler til vanlig fargekosmetikk, snakker vi om all-naturlig kosmetikk, som ikke inneholder alkohol, kjemiske fargestoffer, parfymer og konserveringsmidler, og ifølge produsentene har andre skadelige komponenter.

Mineralske kosmetikk fra forskjellige firmaer er forskjellig i sammensetningen, men inneholder hovedsakelig følgende ingredienser:

- Bornitrid (Bornitrid) - skaper effekten av glødende hud, og gir den svært indre utstrålingen, som mange kvinner drømmer om;

- Titandioxid (titandioxid), også kjent som titandioxid, er et naturlig mineral i form av et hvitt pulver som reduserer hudirritasjon, skjuler mangler, og gir beskyttelse mot UV-stråler;

- Sericite (Serecite) - gir hudens silke, beskytter den mot eksponering for sollys, forhindrer utseendet på røde flekker og rynker;

- jernoksid (jernoksid) - regulerer fuktigheten i huden, skaper effekten av "ikke malt ansikt". Den er påført i pulver;

- Zinkoksid (Zinkoksid) - har en anti-inflammatorisk effekt, brukes til fremstilling av basen, som den ligger på ansiktet forsiktig og umerkelig.

- Kaolin (Kaolin leire), bedre kjent som "hvit leire" - beskytter huden mot forurensning, har en absorberende effekt, absorberer fett og svette utskilles av huden;

- Diamantpulver - gir hudutstråling, fremmer foryngelse og forhindrer ytterligere aldring av huden;

- dyrebare og halvedelsteiner (diamant, akvamarin, ametyst, turmalin, citrin) - forbedrer blodmikrocirkulasjonen, gir ansiktet et friskt og utvilget utseende, lindrer stress;

- smithsonite, malachitt, rhodochrosite - beskytte huden mot virkningen av ytre stimuli fra frie radikaler.

Egenskaper av mineral sminke.

Ifølge produsentene er mineralsk kosmetikk helt ufarlig og forårsaker ikke allergier. Men meninger om denne poengsummen er delt. I deres bekreftelse hevder motstandere at noen av komponentene som utgjør mineral sminke ikke er ufarlige. For eksempel er vismutoksyklorid (vismutoksyklorid), som tilsettes til fargekosmetikk for å gi en pearly glow, et kjent allergen. Boring nitrid kan påvirke kroppens tilstand negativt. Allergiske reaksjoner er forårsaket av karmin, et fargestoff som kochineale kvinner produserer (et insekt fra rekkefølgen til hemiptera).

Det ville være skummelt hvis de samme motstanderne ikke ville være enige om at mineral sminke er virkelig et kvalitetsprodukt. Og du trenger bare å unngå kosmetikk fra disse produsentene (eller en separat kosmetikkserie inne i merkevaren), som legges til sammensetningen av pulver, leppestift, øyenskygge etc. skadelige eller allergifremkallende komponenter.

Her skal det bemerkes at selv aloe kan forårsake allergier - en veldig nyttig og ofte brukt plante i kosmetologi. Allergens er sitrusfrukter, sjokolade, egg og mange andre matvarer. Alt avhenger av organismens individuelle egenskaper. Vær derfor ikke redd. Det faktum at et bestemt verktøy ikke passet alene betyr ikke at det heller ikke fungerer for deg. Dessuten har mineralsk kosmetikk flere fordeler over andre dekorative kosmetikk:

- egnet for alle hudtyper og, viktigere, for alle aldre, tar hensyn til struktur og individuelle egenskaper av huden.

- forandrer hudfarge, har god matting og maskeringseffekt;

- tetter ikke porene, forhindrer fet skinn, absorberer talg;

- Beskytter huden mot eksponering mot sollys, og beskytter også cellene i epidermis mot skadelige effekter av frie radikaler.

- fukter huden, hindrer rynker. Nå maskerer eksisterende rynker;

- inneholder ikke fuktighet, for bevaring behøves det ingen konserveringsmidler;

- mislykkes dyreforsøk

- lys og usynlig på ansiktet. Om nødvendig kan du forlate kosmetikk for natten uten frykt for de ødeleggende konsekvensene for huden.

Her, for rettferdighetens skyld, bemerker vi at i motsetning til uttalelsene fra produsentene, som hevder at sminkeapplikasjonen ved hjelp av mineralsk kosmetikk ikke krever justering i løpet av dagen, stemmer ikke med sannheten. Sjelden, men fortsatt å korrigere sminke. Selv om du velger riktig merkevare av kosmetikk, og bruker de små hemmelighetene, kan dette behovet bli minimert.

Vi kjøper mineralsk kosmetikk.

Blant de mest kjente produsentene av mineralsk kosmetikk bør flere merker bli uthevet: I.d. bare mineraler, bedre kjent som I.d, Jane Iredale, Signature Minerals, Monave, Сoastalscents, GloMinerals, etc. Blant innenlandske produsenter er de første skrittene mot opprettelse av mineralsk kosmetikk laget av Faberlic, selv om merkevaren ikke bare inneholder mineraler.

Beboere i store byer kan kjøpe mineralsk kosmetikk i butikkene. Imidlertid er nettbutikker mer populære. Nettverket, i motsetning til nettbutikkene, har et stort utvalg av kosmetikk, og i tillegg varierer prisene i off-line og nettbutikker betydelig til fordel for sistnevnte. Videre kan du bestille kosmetikk direkte fra Amerika. Spesielt attraktivt er det faktum at kunder på de amerikanske nettstedene får anledning til å bestille gratis prober - du må bare betale for leveransen.

Også kosmetikk kan kjøpes på auksjoner. Den mest kjente og største online auksjonssiden eBay, hvor du kan kjøpe ikke bare kosmetikk.

Ulempen med slike kjøp er at du for det første trenger et bankkort, ellers vil du ikke kunne betale for kjøpene dine, og for det andre krever mange butikker 100% forskuddsbetaling. Selv om vi ikke vil prevaricate, kjente og store butikker ikke synder ved å ta penger, men varene ikke sendes.

I russiske nettbutikker kan bestillingen betales kontant ved levering.

Nyttige tips.

Som konklusjon, noen tips om lagring og bruk av mineral makeup.

Mineral sminke bør påføres med spesielle børster (kabuki), sakte å gni en liten mengde pulver (grunnlaget for mineralsk kosmetikk er det fineste pulveret) fra bunnen av. Mineralpulver uten frykt kan brukes på området rundt øynene. Se beløpet nøye - selv for intens sminke, er det bare et visp av pulver som kreves.

Mineral sminke bør holdes vekk fra sollys og fuktighet. Pass alltid på at dekslene på glassene er tett lukket. Det er også ønskelig å ha spesielle spatler, som vil blande kosmetikk.

Ikke vær redd for å eksperimentere - for forskjellige nyanser kan pulver bli forstyrret uten frykt.

Gi deg selv litt luksus, og du vil se at verden rundt deg blir annerledes, øynene dine vil skinne akkurat som morgensolen, og silken av huden din vil misunne de vakreste blomstene i verden!

Bornitrid i kosmetikk

Abonner på nyheter

Betaling og levering

  • Ikke-kontanter og kontant betaling metoder
  • Levering i Ukraina og OSS-landene
  • Gratis levering fra UAH 400 på Ukrainas territorium (forskuddsbetaling)

Anmeldelser Legg til en anmeldelse

Mineral sminke

MineralMakeUp Mineral Cosmetics Shop tilbyr kosmetikk og tilbehør til Ukraina og CIS-landene. Kosmetikk fra mineraler blir stadig mer populært i Ukraina og i verden.

Mineralsk kosmetikk er høykvalitets dekorative, ufarlige og rimelige kosmetikk. Vi sender mineralsk kosmetikk på kortest mulig tid. I butikken kan du velge hvilken betalingsmåte og levering som passer deg. Våre eksperter arbeider nøye med en rekke produkter for å tilfredsstille dine mest krevende forespørsler.

De stoler på oss, og du kan stole på oss i enhver situasjon. Vi vil gjerne hjelpe deg med å markere skjønnheten din og skape et perfekt bilde!

Med vennlig hilsen, online kosmetikkbutikk MineralMakeUp.

Bornitrid

(NITRID BORON) sikrer persistens av sminke, mattes, visuelt skjuler mindre ufullkommenheter, skaper effekten av en indre glød av huden.

Denne komponenten finnes i følgende produkter.

Se også

  • Behentrimoniumklorid (8)
  • Benzoesyre (24)
  • Benzylalkohol (14)
  • Betaine (8)
  • Betula Pendula Sap (7)
  • Biosakkarid Gum-1 (14)
  • Bisabolol (9)
  • Butylenglykol (14)
  • Butylfenyl metylpropional (10)
  • Butyrospermum Parkii Smør (27)
  • Bambusa Vulgaris Leaf / Stem Extract (1)
  • Behentrimonium Methosulfate (3)
  • Behenyl Alkohol (2)
  • Bentonitt (1)
  • Benzofenon-1 (2)
  • Benzofenon-4 (1)
  • Benzylbenzoat (2)
  • Benzylsalisylat (6)
  • Benzylalkohol (2)
  • Betakaroten (1)
  • Beta-Sitosterol (2)
  • BHT (6)
  • Bis-diglyceryl-polyacyladipat-1 (6)
  • BIS-diglyceryl-polyacyladipat-2 (1)
  • Metoksyfenyl Bis-Etylhexyloxyfenol Triazin (1)
  • BIS-PEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 Dimetikon (3)
  • Borago Officinalis Seed Oil (1)
  • Boringnitrid (2)
  • Butan (1)
  • Butylacetan (1)
  • Butylacetat (1)
  • Butylmetoksydibenzoylmetan (2)
  • Butyrospermum Parkii Nut Shell Powder (1)
  • Butyrospermum Parkii Olje (2)

Hvorfor Dermosil?

Dermosil er en familiebedrift grunnlagt i 1988 i Korsnas, Finland.
Vår produksjon bruker kun testede komponenter av høy kvalitet og naturlige oljer.
Dermosil er valget av over 600 000 kunder i Finland, Sverige, Estland og Russland.

Bornitrid i kosmetikk

Pris: US $ 135.5-200.5 / kg
MOQ: 1kg

Bora nitrid for kosmetisk
Powder fullerenes CAS 99685-96-8 fullerenes C60 99.9

Pris: US $ 1.0-100.0 / kg
MOQ: 1kg

Advance teknisk keramikk Slitebestandig Al2O3 alumina keramisk reciprocating pumpe

Pris: US $ 0.5-35.5 / stk.
MOQ: 1pc.

Alumina Stempelpumpe for Kosmetikk Keramikkindustri
Pure Fentynal Hexagon Powder Bora Nitrid Powder Packaging Work Kits

Pris: US $ 6000.0-10000.0 / stk.
MOQ: 1pc.

Depleted mix keramisk slipekanne blender med lokk

Pris: US $ 2.0-50.0 / piece
MOQ: 2 stk

Kosmetisk pulver av nitrogenholdig borkvalitet

Pris: US $ 11,5-50,0 / kg
MOQ: 1kg

Hbn høy renhet pulver merkevare
1L depleted blanding kuleverk keramisk blender kanne

Pris: US $ 2.0-50.0 / piece
MOQ: 2 stk

Kosmetiske pulver av nitrogenholdig borkvalitet

Pris: US $ 11,5-50,0 / kg
MOQ: 1kg

Kosmetisk Grade Hbn Powder
Høy kvalitet zirkoniumklorid / magert blanding av keramiske bokser

Pris: US $ 2.0-50.0 / piece
MOQ: 2 stk

Nesebor Kosmetikkpulver

Pris: US $ 11,5-50,0 / kg
MOQ: 1kg

Kosmetiske pulvere Mika Ingredienser, Titandioxid, Nitrogen Bor, Zinkoksid

Pris: US $ 39.5 / kg
MOQ: 5 kg

Mission Zro2 Keramisk Depleted Mixture Jug Blender

Pris: US $ 2.0-50.0 / piece
MOQ: 2 stk

Naturlig nitrogenholdig bor for mineralsk sammensetning

Pris: US $ 11,5-50,0 / kg
MOQ: 1kg

Hvit nitrogen borepulverfremstilling

Pris: US $ 11,5-50,0 / kg
MOQ: 1kg

Farge pigment kosmetiske produkter produksjon

Pris: US $ 15,0-40,0 / kg
MOQ: 5 kg

RonaFlair Boroneige (boritrid)

INCI: Bornitrid

Utseende: hvitt pulver

Input: på et hvilket som helst stadium av forberedelsen

Prosentandel av inngang: n produkter for hudpleie 0,3-5%, dekorative kosmetikk - 3-10%.

Boroneige SF-9 er et funksjonelt fyllstoff basert på bornitrid (et veldig rent substrat med en sekskant transparent platestruktur). Med sin grafittlignende struktur og ren hvit farge kalles dette pulveret også "hvit grafitt". Bornitrid er et velprøvd produkt som brukes til hudpleieprodukter og sminkeprodukter som forbedrer taktile følelser i formuleringer betydelig. I tillegg til den ekstraordinære dermal sensasjonen, er det tre spesielt ønskelige effekter: forbedret tekstur, matteegenskaper og en myk fokus-effekt. Den svake forbindelsen mellom de enkelte lagene på platene gjør at de kan glide i forhold til hverandre, noe som gir en spesiell følelse av fløyelsaktig mykhet på huden. Det funksjonelle fyllstoffet av RonaFlair Boroneige- legger til likhet i oppskriftene og øker glidevennligheten, kan også redusere klebrigheten til noen kosmetiske produkter. Pulveret har en god tåke, så vel som høye absorpsjonshastigheter. RonaFlair Boroneige gir en utmerket myk fokus-effekt, rynker blir nesten usynlige på grunn av lys-spredningsegenskaper. Tilfører en pulveraktig myk følelse til pulverformede produkter, forbedrer applikasjonen i kompakte produkter, tilsetter tetthet til emulsjoner, noe som gjør dem rikere, mens de har en gjennomskinnelig struktur, noe som gir mindre innflytelse på fargen til sluttproduktet.

funksjoner:

- myk fokus effekt - glatter huden jevnt og rynker

- gir behagelige taktile opplevelser, forbedrer sensoriske egenskaper sterkt

- forbedrer teksturen til sluttproduktet, reduserer klebrighet, forbedrer flytbarheten

Bruk:

- Anti-aging rettsmidler

- Anti rynke produkter

Råvarer til produksjon av kosmetikk.

Informasjonen som presenteres på nettstedet er kun til referanse. Det anbefales å teste for individuell respons før bruk.

+7 (499) 390-67-29

kurv

katalog

publikasjon

SPØRSMÅL SVAR
Rabatter
peptider
Metoder for å skaffe sheasmør (shea)
Beskyttende Nese Krem (Anti Red Nose)
Facial scrubs. Hvilken exfoliant å velge?
PETROL RESIN (PETROL) OG STIRAX
UTDRAG
En enkel oppskrift på forberedelse av sjampo sjampo baser
Oppskriftsblandingen for fet og problem hud

Oppskrifter og artikler

  • Skriv ut
  • øke

RONAFLAIR® BORONEIGE SF-9. Bornitrid

INCI: Bornitrid

Produksjon: Tyskland

funksjoner:

- myk fokus effekt - glatter huden jevnt og rynker

- gir behagelige taktile opplevelser, forbedrer sensoriske egenskaper sterkt

- forbedrer teksturen til sluttproduktet, reduserer klebrighet, forbedrer flytbarheten

Utseende: hvitt pulver

pH: 5-8

Løselighet: Løselig ved 25 ° C, oppløselig ved 95 ° C

Bruk:

- Anti-aging rettsmidler

- Anti rynke produkter

Gjennomsnittlig partikkelstørrelse: 12-20 μm

Input: på et hvilket som helst stadium av forberedelsen