Akne: hvordan å kurere akne

Mat

Kosmetikk Bioderma er medisinsk og selges oftest på apotek. Den er ikke-komedogen, inneholder ingen parabener, og er oftest parfymefri, hypoallergen. Enkelt sagt, Bioderma er en av de få kvalitetsprodusentene designet for personer med ulike hudproblemer: tørrhet, følsomhet, akne, oljedyr, betennelse og mer. Cream Bioderma Atoderm Po sink ment for svært tørr hud, men det vil komme godt med i tiden acne behandlinger, vurdere alle sine fordeler og ulemper.

Sammensetningen av krem ​​Bioderma Atoderm PO sink

Hvilke stoffer er comedogenic, og som ikke er, kan du lese mer her - ikke-komedogen kosmetikk. I blandingen av kremen er: vann, mineralolje, glyserin, glyceryl-stearat, polyetylenglykol 100, myristylmyristat, stearat-21, dimetikon, beta-sitosterol, sinkglukonat, pirokton olamin, tokoferolacetat, mannitol, xylitol, rhamnose, frukto-tareekstrakt gull, cetearylalkohol, stearinsyre, trietanolamil, crosspolymers akrylat / C 10-30 alkylakrylat, EDTA-dinatrium, karbomer, kaprylsyre triglyserid, fenoksyetanol.

I et hvilket som helst verktøy i sammensetningen, start med de stoffene som dominerer ytterligere i synkende rekkefølge. dvs. de på slutten, i svært små mengder. La oss se hva slags stoffer som kan hjelpe oss med å behandle huden, og som kan skade oss i Bioderma Atoderm PO sinkkrem.

Vann er det naturlige grunnlaget for enhver krem, en livskilde og friskhet.

Mineral olje - produktet av olje, olje - restene av animalsk og vegetabilsk opprinnelse, tidligere eksponering inne i jordskorpen. Derfor er mineralolje et naturlig produkt. Dessuten er rengjøringsmetodene de mest grundige og feilfrie, mineralolje brukes ofte i medisin og i produkter for nyfødte. Mineral olje, påført huden, danner en beskyttende film gjennom hvilken ingen skadelige stoffer kan trenge inn i blodet. Med slik beskyttelse, stenger oljen fortsatt ikke porene, gjør at sebumet kan gå ut, men det bidrar til å beholde fuktighet inne i cellene. Mineral olje forstyrrer ikke oksygenabsorpsjonen i huden, hvorfra den ikke bare blir fuktig, men også strålende.

Glyserin, glycerylstearat - fuktighet, gjør huden myk og elastisk, og har antiseptiske egenskaper ved en gitt konsentrasjon. Ser som emulgeringsmiddel i kremer.

Polyetylenglykol-100 er et stoff av vegetabilsk opprinnelse, noe som gir en følelse av glatthet i huden, forhindrer fordamping av vandige preparater.

Myristylmyristat (Myreth-3 Myristate) - komedogenisk substans, en syntetisk olje som kan forårsake tilstopping av porene, og får dermed utseende av akne, men samtidig fuktighet i huden uten å forårsake irritasjon og allergier, forbedrer hud gjennomtrengningsevne.

Stearate-21 er et emulgeringsmiddel som binder olje og vann, gjør dem til en blanding, i dette tilfellet en krem.

Dimetikon - flytende silikon, som ofte brukes i medisin og kosmetologi, kan forårsake reaksjon hos overfølsomme personer med høy dosering. Bekjemper økt tørrhet i huden og beskytter mot miljøets skadelige virkninger.

Beta-sitosterol (beta-sitosterol) - sårhelende middel, emulgeringsmiddel, mykgjørende og glatting, anti-inflammatorisk, counterirritants. Metter huden med lipider, skaper en beskyttende film mot fuktighetstap.

Sinkglukonat (sinkglukonat) - justerer hudens gjennomtrengelighet, danner cellulær immunitet, eliminerer allergiske reaksjoner, sårheling, stimulerende celle regenerering, har bbakteriostaticheskim egenskap, særlig med hensyn til akne.

Pirokton alkanolaminet (pirokton Olamine) - beskytte huden cellene opphopning av giftige stoffer fører til normale celler aktivitet, antibakterielle egenskaper.

Tocopherol acetate (Tocopheryl Acetate) - En god antioksidant, vitamin E, beskytter mot UV-stråling, fuktes godt.

Mannitol (Mannitol) - helbreder huden med solbrenthet eller skade.

Xylitol (Xylitol) er en fuktighetsgivende komponent som beholder fuktighet i de øvre lagene i huden.

Rhamnose er en helbredende ingrediens som nærer huden på mobilnivå.

Fructooligosaccharides (Fructooligosaccharides) - naturlige forbindelser av vegetabilsk sukker, gjelder for behandling av akne.

Laminaria golden extract (Laminaria Ochroleuca Extract) - lindrer irritasjon, fuktighet.

Cetylalkohol (Cetearylalkohol) - beholder store mengder vann i kremer.

Trietanolamil (Triethanolamin) - En myk base i sammensetningen av emulgatorer, perfekt renser, oppløselig sebum.

Akrylat / C10-30 alkylakrylatkrypolymerer - bare som bindemiddel tilsatt i en liten mengde.

Dinatrium Edta - betraktes som et skadelig stoff, myker vannmiljøet.

Carbomer - fuktighet, fornyer og beroliger huden, giftfri, skader ikke.

Caprylic / Capric Triglyceride - en naturlig mykgjørende fra kokos olje for huden, fukter, fjerner stram, etterlater ingen fet på huden, ikke-comedogenic.

Fenoksyetanol - renser seg godt med et overskudd av talg, antiseptisk, men kan forårsake allergier hos personer som er følsomme overfor dette stoffet.

Det eneste stoffet som flau meg sterkt i denne kremet er komedogen ingrediens, Myristil Myristate (Myreth-3 Myristate). Det har blitt lagt til ganske mye, så vær oppmerksom på følelsene på huden din. Sammensetningen av den naturlige kjemiske 50-50, jeg er glad for at mineralolje i store mengder.

Hva du kan forvente fra Atoderm krem

Produsenten lover: eliminering av rødhet, en umiddelbar følelse av fuktighet, en antibakteriell effekt, styrker beskyttelsesfilmen av huden.

Alle deklarerte egenskapene til Bioderma Atoderm PO sinkkrem gjør egentlig: rødhet blir mindre, følelsen av tetthet forsvinner øyeblikkelig, fuktes rikelig. Etter en måned med bruk merket hun ikke manifestasjonene av nye komedoner.

Hvem og når du skal bruke Bioderma Atoderm PO sink

Denne krem ​​er perfekt for den første fasen av hudbehandling med Effezel, når huden er følsom, er den flakket. Men bare for første gang, vil krem ​​bli for fet for normal hud og vil skinne og se ut som en film på ansiktet.

Holdere i det normale livet av ekstremt tørr hud bør også se på Bioderma Atoderm PO sinkkrem. Også denne krem ​​har rett til å være i ditt førstehjelpssett for hud. Det fjerner raskt plutselig tetthet eller chapping, værende irritasjoner (les om hvordan du skal ta vare på huden din om vinteren eller solbrenthet.

Strukturen av en krem ​​av medium tetthet, lett fordelt over huden, raskt absorbert, økonomisk å bruke.

Hvor mye er Bioderma Atoderm PO sinkkrem

Kremet er ikke ganske lite, ca 850-1000 rubler per 100 ml, men det er ganske lenge nok. Du kan kjøpe det på et apotek med medisinsk kosmetikk.

Hvis du tviler på om du skal ta denne kremet, ta en prøveinnpakning på apoteket. Og best av alt, ta flere sonder fra denne linjen eller fra andre produsenter for sammenligning.

Anmeldelser Bioderma Atoderm Po sinkkrem

Det virket for meg for fuktighetsgivende, under sminke passer ikke, glitter. Jeg bruker det bare for natten når jeg føler at huden min er litt tørket ut eller sliten. I morgen: frisk, sunn rosa farge, fuktet. Denne fløten i min sminkepose er alltid der, noen ganger smeder jeg selv mine lepper.

Anmeldt av Maria

Jeg søker både om morgenen og om kvelden. Livets hud er tørr, men som frostene er kommet og generelt har blitt avskallet. Bare Atoderm og lagre, søk om morgenen over toppen av krempulveret og normalt ligger, jeg er fornøyd.

Anmelder: Lyudmila

Etter lesing endte, det gjorde jeg ikke tør å sette det på ansiktet, så ta på albuene og knærne - tørr og sprukken sted, som sprekker på fingrene - leges veldig kul kveld lokotochki som en baby bli.

Bioderma Atoderm RO Zinkkrem

  • Indikasjoner for bruk
  • Metode for bruk

Bioderma Atoderm RO Zink Cream har en beroligende effekt på huden, styrker beskyttelsesbarrieren på huden, har en antibakteriell effekt. RO Zinc Cream lindrer rødhet og irritasjon. Etter at eksacerbasjonen er fjernet, anbefales det å bytte til bruk av Atoderm PP-krem som vedlikeholdsbehandling ettersom hudtilstanden forbedres.

Indikasjoner for bruk

Bioterm Atoderm RO Zinc Cream anbefales til bruk i atopisk dermatitt hos barn og voksne i akutt stadium. Også, for irritert, fortynnet områder, er huden konstitusjonell tørr og veldig tørr.

Metode for bruk

Påfør Bioderma Atoderm RO Zinc Cream en eller to ganger om dagen til renset hud.
I perioder med forverring kan den brukes samtidig med dermatologisk behandling (inkludert lokal kortikosteroidbehandling).
Det kan brukes på hudområder med skadet stratum corneum og gråt.

Utgivelsesskjema:
Bioderma Atoderm RO Zink Cream er tilgjengelig i et 100 ml rør.

Sammensetning av Atoderm PO Zn Krem:
Vann (Aqua), Mineral Oil (Paraf- Finum Liquidum), Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Myreth-3 Myristate, Dimethicone, Steareth-21, Beta-sitosterol, sink gluconate, pirokton Olamine, Tocopheryl Acetate, mannitol, xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, cetylalkohol, stearinsyre, trietanolamin, akrylater / C10-30 alkylakrylat-krysspolymer, dinatrium EDTA, Carbomer, caprylsyre / caprinsyre triglycerid fenoksyetanol.

Bioderma Atoderm RO Zinkkrem

Atopisk dermatitt hos barn og voksne i akutt stadium.
Irriterte, fortynnede områder med konstitusjonelt tørr og meget tørr hud.

Huden er fuktig og rolig, det gir mykhet og elastisitet.

egenskaper

Denne stillingen presenteres i den oppdaterte designen og under det nye navnet og er tilgjengelig for bestilling: Bioderma Atoderm intensiv

Hydrerende og beroligende effekt på huden, Atoderm PO Zn styrker beskyttelsesbarrieren på huden. Den har en antibakteriell effekt. Fjerner raskt rødhet. Etter at eksacerbasjonen er fjernet, anbefales det å bytte til bruk av Atoderm PP-krem som vedlikeholdsbehandling ettersom hudtilstanden forbedres.

Metode for bruk

Påfør Atoderm PO Zn en eller to ganger om dagen til renset hud. I perioder med forverring kan den brukes samtidig med dermatologisk behandling (inkludert lokal kortikosteroidbehandling). Det kan brukes på hudområder med skadet stratum corneum og gråt.

Anmeldelser (7)

Bioderma Atoderm RO Zinkkrem - Anmeldelse

anmeldelser

Gaver

Perfekt satt for skjønnhet av hud og hår som gave til bestillingen din i mengden 9900 rubler. Pakken inneholder 5 sonder.

Produkter med stor rabatt, rabattert på grunn av skadet emballasje eller utløpsdato.

Vi setter probes i hver ordre slik at du alltid kan prøve noe nytt. Antallet prøver avhenger av størrelsen på bestillingen og antall stillinger i den.

I hver bestilling legger vi katalogene og brosjyrene til favorittmerkene dine.

struktur

Vann (Aqua), Mineral Oil (Paraf- Finum Liquidum), Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Myreth-3 Myristate, Dimethicone, Steareth-21, Beta-sitosterol, sink gluconate, pirokton Olamine, Tocopheryl Acetate,, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, cetylalkohol, stearinsyre, trietanolamin, akrylater / C10-30 alkylakrylat-krysspolymer, dinatrium EDTA, Carbomer, caprylsyre / caprinsyre triglycerid fenoksyetanol.

Bioderma Atoderm

Atoderm PO med sink - krem

• Indikasjoner for bruk:

Atopisk dermatitt hos barn og voksne i akutt stadium.
Irriterte, fortynnede områder med konstitusjonelt tørr og meget tørr hud.

• Anvendelsesmetode:

Påfør Atoderm PO Zn en eller to ganger om dagen til renset hud.

I perioder med forverring kan den brukes samtidig med dermatologisk behandling (inkludert lokal kortikosteroidbehandling).

Det kan brukes på hudområder med skadet stratum corneum og gråt.

• Egenskaper:

Hydrerende og beroligende effekt på huden, Atoderm PO Zn styrker beskyttelsesbarrieren på huden.

Den har en antibakteriell effekt. Fjerner raskt rødhet.

Etter at eksacerbasjonen er fjernet, anbefales det å bytte til bruk av Atoderm PP-krem som vedlikeholdsbehandling ettersom hudtilstanden forbedres.

• Utgivelsesskjema:

• Sammensetning av Atoderm PO Zn Cream:

Aqua, Mineral Oil (Paraf- Finum Liquidum), Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Myreth-3 Myristate, Dimethicone, Steareth-21, Beta-sitosterol, sink gluconate, pirokton Olamine, Tocopheryl Acetate, mannitol, xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, cetylalkohol, stearinsyre, trietanolamin, akrylater / C10-30 alkylakrylat-krysspolymer, dinatrium EDTA, Carbomer, caprylsyre / caprinsyre triglycerid fenoksyetanol.

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

  • Care (10697)
  • bak ansiktet (4803)
  • hårpleie (3700)
  • Kroppspleie (2700)
  • hender, negler (1205)
  • for bena (321)
  • Priskategori (9724)
  • Massemarked (3930)
  • Suite (2578)
  • Middle Market (1786)
  • Profesjonell sminke (1327)
  • Apotek Kosmetikk (942)
  • Innenriks Kosmetikk (672)
  • Nettverkskosmetikk (392)
  • Økologisk kosmetikk (138)
  • Folkemidlene (675)
  • Hudtype (3083)
  • Problem (1561)
  • Kombinert (1182)
  • Olje (633)
  • Sensitive (457)
  • Tørr (291)
  • Normal (246)
  • Anti-aging rettsmidler (61)
  • Makeup (6189)
  • Ansikt (tone, fundament, korrigatorer, skjulere) (2708)
  • Øyne og øyenbryn (2702)
  • Lips (1772)
  • Makeup-tricks (397)
  • Hår (1818)
  • Frisyrer, stylingprodukter (717)
  • Hårfarger (605)
  • Hårfjerning (390)
  • Nyttig informasjon (11309)
  • Spørsmål (10571)
  • Butikker og priser / hvor du kan kjøpe (587)
  • Nyttige artikler (312)
  • Kampanjer / salg (238)
  • Online rådgivning (17)
  • Nye kosmetikk og parfymer (132)
  • Solarium, soling (805)
  • Salon behandlinger (426)
  • Ufullkommenheter i kroppen (433)
  • Begrenset produktomtaler (33)
  • Aromaer (988)
  • For ham (116)
  • Tilbehør / børster (218)
  • Swatch (369)
  • Stemme for det beste produktet (44)
  • Moderator ratings (0)
  • Moderator (44)
  • Online Shopping (91)

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-venner

-statistikk

Bioderma Atoderm. Bioderma Atoderm RO Zink. Ta vare på tørr hud.

Atoderm P.O. Zink - Bioderma. Krem for tørr hud. 100 ml - ca 400 rubler, kan kjøpes på apoteket.

Informasjon fra nettstedet: Cream for grunnleggende tørr irritert og skjøre hud. Smerter, lindrer irritasjon, helbreder, fukter og gjenoppretter huden i ansiktet og kroppen (voksne, barn og nyfødte). Advarer og beroliger manifestasjonen av ekstrem tørrhet, ledsaget av irritasjon og kløe.

Min mening: Jeg er en "glad" eier av veldig tørr hud, både om vinteren og om sommeren. Jeg prøvde mange verktøy og stoppet hos Bioderma. Jeg kjøper denne krem ​​for andre gang, denne røret ble kjøpt i april og i løpet av denne tiden brukt litt mer enn halvparten. Kremet selv har ingen lukt i det hele tatt, lys, bare for sommeren, hvit. Veldig økonomisk, to erter nok for hele ansiktet. Etter bruk er huden fylt med fuktighet, den blir myk og øm. Dette er bare en frelse for huden min. For meg personlig er det perfekt. Selv om jeg ikke skal endre den til noe annet, vil jeg bruke den videre. Som jeg allerede har sagt, er denne røret allerede den andre, den første ble kjøpt om vinteren (beklager, men jeg finner ikke enten en beskrivelse eller et bilde, eller det eksakte navnet på den fløten, men jeg har allerede kastet ut mitt eget rør), det var også blått med bare 40 ml og navnene litt annerledes. Den kremen hadde en mer fett konsistens, for vinteren mest! Jeg hadde hele tiden rødmen rundt nesen min, men han reddet meg problemet! Generelt er disse to kremer frelse for meg.

Bioderma Atoderm Baume Levres. Lip balm. 15 ml - ca 200 rubler, kan kjøpes på apoteket.

Informasjon fra nettstedet: Daglig restaurerende, nærende, beroligende pleie for skadet og tørr leppehud. Tiltak: Balsam Atoderm eliminerer tørrhet og sprekker. Nærende og fuktighetsgivende ingredienser beroliger øyeblikkelig skadet leppeskinn. Balsam garanterer optimal toleranse og inneholder ikke dufter.
Den rike tekstur gir komfort og gjør huden til leppene myke. Enkel å bruke.

Min mening: Åh, leppeskinnet mitt er også veldig tørt og trenger intens fuktighet. Jeg pleide å salve leppene mine med balsam hvert 15. minutt - ellers var det umulig. Forvitret var hele året, sprukket til blodet. Etter mitt vellykkede kjøp av krem ​​besluttet jeg å prøve en balsam. Mine forhåpninger ble møtt. Balm i seg selv har ingen smak eller lukt. Legg ned på leppene med et tynt, tett lag. Veldig enkel å bruke. Jeg bruker den en gang om dagen - før sengetid. Mine lepper er fuktige og godt preparerte i 24 timer. Jeg kjøpte den i februar (jeg husker ikke nøyaktig) veldig økonomisk (på bildet kan du se hvor mye ble brukt i løpet av denne tiden). Mine lepper sier takk til meg!

Jeg er veldig glad for at jeg har kjøpt disse to fondene. Jeg håper at innlegget mitt vil hjelpe noen. Men fra min egen erfaring var jeg overbevist om at alt var individuelt.

Bioderma Atoderm Rho sinkkrem

POLL BY CREAMS.. Invitasjoner til avstemninger

POLL BY CREAMS. 28. juli 2008 kl. 15.30 Kvinne. 25-34 Forbrukere av masse, utbredt kremer (Behov: Krem for grunnleggende fuktighetsgivende: Dove, Garnier, Nivea, JJ for voksne. 28. juli 2008 kl. 18.00 Kvinner. 35-45 Forbrukere av masse, utbredt krem Vanlige fuktighetsgivende: Dove, Garnier, Nivea, JJ for voksne. Bruk kremer av disse merkene de siste 3 månedene. Nei: SPA-krem, krem ​​for avslapning, stressavlastning, krem ​​med tilsetningsstoffer eller dufter.

POLL BY CREAMS. BASE. Survey invitasjoner

POLL BY CREAMS. 28. juli 2008 kl. 15.30 Kvinne. 25-34 Forbrukere av masse, utbredt kremer (Behov: Krem for grunnleggende fuktighetsgivende: Dove, Garnier, Nivea, JJ for voksne. 28. juli 2008 kl. 18.00 Kvinner. 35-45 Forbrukere av masse, utbredt krem Vanlige fuktighetsgivende: Dove, Garnier, Nivea, JJ for voksne. Bruk kremer av disse merkene de siste 3 månedene. Nei: SPA-krem, krem ​​for avslapning, stressavlastning, krem ​​med tilsetningsstoffer eller dufter.

For atopisk baby hud hjelp! SP: sammenkomster

jenter, pliz anbefaler kosmetikk for atopisk, tørr baby hud. Vi kan ikke gjøre det på noen måte, vi har blitt torturert. Vi prøvde mustela - det hjelper ikke (((pliz moderatorer lider ikke, det er mer sympatisk :)

Tørr hud. Barn fra fødsel til ett år

Vi har tørr hud på ryggen og hendene - føttene, desto bedre fuktes vi, vi bade med skum ikke hver dag, jeg smør med Bubphen olje etter bading, hva mer å gjøre?

atopisk dermatitt. Barn fra fødsel til ett år

Jeg har atopisk dermatitt og hormonelle salver har alltid hjulpet meg under eksacerbasjoner. Nå er jeg redd for å bruke dem, fordi amming baby. Hva annet kan lindre kløe, gjenopprette huden? Kan havtornolje brukes?

Rådgjøre en krem ​​for barnet?. Barns medisin

Fra diatese eller tørrskall på huden. Er det noe som er felles, som panthenol? Og så klør hun hele tiden.

vi liker sanosan for barn, dermatologen foreskrev det som en følge av

mot tørr hud i kroppen - gi råd). SP: sammenkomster

Jenter, fortell meg, hva er det beste middelet for kroppen din mot tørr hud? Akkurat her så effektive effektive) Jeg ble torturert på høsten og vinteren med tørr hud på bena og hendene. Jeg prøvde mange ting - jeg kan ikke finne "mitt" produkt. ps kroppen oljer er ikke veldig glad i, men hvis de hjelper, de er klare) takk alle!

Det var en slik jente Lipa i MiK, og kopierte hennes fag om tørrhet i kroppen. system tilnærming slik

La oss starte med å redusere følsomheten, irritabiliteten til huden, både ute og inne. dvs. Det er først og fremst fra innsiden, men når huden allerede er irritert, er ekstern stimuli ubrukelig, de kan forverre tilstanden, forstyrre utvinningen og til og med provosere det.

Eliminering av eksterne faktorer.
1. Du må sove på 100% bomull (syntetiske er noen ganger lagt til moderne sengetøy akkurat nå). Enhver gomrom silke (syntetisk) for å forføre "buksene" - i ovnen!
Du bør også sove i bomull, hvis du er vant til å sove i klær (pyjamas, jusiCouture sweatshirts, nightie, etc.)
2. Vask klær, sengetøy skal være sr-du, uten å inneholde dufter. Ideelt, flytende og uten dufter. Eller med svake dufter, er elsi ikke til salgs uten dufter. Pulver tidevann gir fienden, svigermoren i verste fall.
Også, leiligheten skal være med min innhold av parfymer eller uten dem.

3. Det er ikke nødvendig om vinteren, og på annen måte må du også skylle det naturlige lipidlaget for mye hvis du ikke arbeider i en gris for å rense gjødsel.
dvs. man bør ikke ta et bad, men ta en dusj, og jo raskere denne prosessen er, jo bedre. Bading med skumming er kontraindisert for tørr hud.
Det er nødvendig å såpe bare armhulene og andre intime steder, føtter, rumpa, navle og bak ørene av seg selv.
Du bør også vaske kroppen din med det minste innholdet i dufter, for eksempel Dove såpe for sensitiv hud, eller med andre nøytrale nivåer (såpefri) eller SLS (slsfri kroppsvask i Google).
Vel, prøv det enda. Dove ingen lukt såpe.

4 Du kan fullføre dusjen med en maske av et kilo-meieriprodukt som yoghurt (uten tilsetningsstoffer), acidophilus, yoghurt, etc. Kefir er ikke nødvendig.
Vil bli påkrevd

2-3 kunst. skjeer av produktet, fortynn det til en varm tilstand, eller varme den, hvis den er for væsken. På slutten av å ta en dusj må du sette den på dem, eller gni kroppen, gni den med hånden, gni den der den er spesielt nødvendig, der du er bekymret for kløe (ben, rygg, mage, føtter osv.). Skyll med vann etter et par minutter. Du kan sitte i yoghurt i 5-10 minutter, pakket inn i en badekåpe, terry-ark. Å identifisere følsomheten til huden til sur melk. Produktet må først testes på huden på den indre viken av albuen.

5. Hvis yoghurtmasken ikke er nok til forbedring, og til lipidlaget har gjenopprettet, kan du selv salve deg med noe som en tråd. Det skulle være Wed-va uten parfymer, fargestoffer som min. Velg kroppsrør for sensitiv hudtype www.Lubriderm.com

fra innsiden.
Det er fornuftig å erstatte Supradin med komplekse Vit V B.
Etter en uke vises en forbedring. MB før.
Og det er nødvendig å følge et sunt kosthold, posreblyat tilstrekkelig mengde surmælk, meieriprodukter med redusert fett (melk 2%, fettfattig yoghurt), fettostost eller 5%, ikke spis boller, søtsaker.
Omega-3 fett er naturlig hver dag.

Gi råd. Ansiktspleie: Kupperosensitiv hud.

Nå, på pannen og i ørene, oppstod store, betente åser. Hvilken krem ​​passer for slik hud? Hvordan effektivt og raskt fjerne disse støtene? Nå - krem ​​med K-vitamin fra Clarens, øyne - krem ​​fra Gerlen. Før det nye året rydde jeg ansiktet mitt, men jeg hadde en følelse av at det var på tide å gjøre det igjen. Det er svarte prikker - jeg gjør en ukentlig peeling av Garnier fra svarte prikker, det er ingen effekt.. Og hva består av dekorative kosmetikk? Nå etter kremen bruker jeg pulverformet pulver fra Holy Land. Etter en stund

"store betent åser dukket opp på pannen og i ørene.
Hvordan effektivt og raskt fjerne disse støtene? "

raskt effektiv på "hudfølsom med en masse mole" er dum. Så bli tregere.
Og for å forebygge, må omsorg forandres.

Nå er 100% ekstra virgin førstpresset olivenolje, du må gni inn, la den suge i 5-10 minutter.
Skyll deretter av (du kan ikke gå, gårsdagens olje kan ikke brukes, fordi det blir giftig).
Spyling: Ikke smør veldig godt, moderat, med en type vask
Clinique Liquid Facial Soap. Ekstra mild
Cetaphil Gentle Skin Cleanser
La Roche-Posay Toleriane Gentle Dermo-Cleanser
du tar av med overflødige tårer på akne overflødig bomullsull,
vaske vannkoffertemperaturen.

Prøv denne måten å vaske ansiktet ditt hele kvelden om kvelden.
Morning Clinique Liquid Facial Soap. Ekstra mild. eller vann.

"et produkt som utmerker hudtonen"

hudtone utgjør seg selv med ikke-foryngende omsorg, optimal ernæring, med mindre permanent betennelsesprosesser, pigmentering, fotoreaktivitet, hudreaktivitet over for dufter, fargestoffer fremkalles. Kort sagt - hver dermatitt er annerledes.

"Hva slags krem ​​er egnet for slik hud?"

1. "Sensitiv hud med mange moles"

fri for essensielle oljer, giftige urter, ekstrakter, fargestoffer, dufter, animalske fyllstoffer som lanolin, dyr squalane, etc.
titan-dioksydbasert mineral sanblock, sinkoksid.

2. Couperose og utsatt for akne, med mange moles. "

krem, sanblok, dekorativka, primere uten innhold av mineralolje, petrolatum, shea smør, silikoner, giftige planteoljer selv om de er merket som "for hudton", uten innhold av stivelse, hvete.

Konsistensen av oljen er fri frites og med giftige oljer som kokosnøtt, noen silikoner (væsker av omsorg og dekorasjon, primere).

Enzym peeling, mekanisk friksjon med microdermabrasion, børster, billige formler med omsorg med vitaminer er ikke tillatt.
Acceptable aha peels med og en god formel (massemarkedet ikke å ta) når du gjenoppretter huden, og ikke i den ikke solfylte sesongen, som MD Forte, Peter Thomas Roth glykolsyre 10% Hydrating Gel.
sommer mineral sanblok.
retinoider ved resept (dermatolog)

i et ord, ikke-provokerende omsorg, betennelse og økt lokal immunitet av huden.

"Clarans krem, Gerlens øyne. Ansiktet ryddet, Det er svarte prikker - jeg gjør hver uke Garnier"

"Rengjør" i hytta for å avbryte, gjør en ekte pore rengjøring hjemme (se ovenfor om olje)
Clarence-Gerlen-Garnier kansellerer.

Clinique Liquid Facial Soap Formel Ekstra Mild for vinter morgen / kveld
La Roche-Posay Toleriane Gentle Dermo-Cleanser
Bioderma Sensibio H2O
Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Clinique Naturlig Gentle Eye Makeup Remover

Avene Gentle Toner
eller Clinique Moisture Surge Face Spray

serum Payot Dermforce Skin Fortifying Concentrate under LRP Toleriane Fluid Beroligende Beskyttende Ikke-Olje Emulsjon
eller Payot langvarig hydreringsemulsjon SPF 10
Nærende lys med San Peter Peter Peter Roth Max Sheer All Day Moisture Defense Lotion med SPF 30
også for den kalde sesongen Bioderma Sensibio Light krem ​​(prøv det, men med kelp kan det gi akne)

juicer klinikker Pore Minimizer Instant Perfector

under øynene
Payot Dermforce Gjenoppretter Beskyttende Barrierepleie vinter / sommer (veldig bra)
for vinteren Substiane Eyes av La Roche-Posay og Kiehl's Creamy Eye Treatment med avokado
om kvelden eller sommeren Active C Eyes av La Roche-Posay
Summer Bioderma Sensibio Eye contour gel
Clinique handler om øynene RICH
Kiehls Ultra Moisturizing Eye Stick SPF 30

Nutritic Lips av La Roche-Posay
Caudalie Lip Conditioner

for MB-lederen er det fornuftig å bruke SLS-fri sjampo (myk vaskesammensetning, uten hvete, stivelse - se i arkivet)
Bioderma Nodé Fluid.

Jeg vil bli også, jeg vil lytte.

T-son: Jeg bruker Idealist serum (EL), noen ganger - Pure Focus T.Zone (lang, matt gel).
Hudtonen om vinteren virker godt ut Intral (Darphin). Beklager, jeg husker ikke det eksakte navnet, han er hjemme. rørrosa sånn.

Betennelse er godt fjernet med tea tree olje, påført prikket etter å ha renset huden. Jeg har garnier lotion for fet hud.
Pulver Jeg har lumen, kompakt, blå emballasje. Jeg bruker det i mange år, jeg liker det.

Krem fra Gerlen - hvilken? Lov ham om en verdig ting :) Jeg spurte om øyekremet under, men Botox krabbe, jeg ble ikke rådet noe :( Jeg vil ikke ha Botox, jeg vil ha en god krem ​​:)))

Nettsted for fremtidige og unge foreldre Posobie.info: Championship.

Fra 1. april til 30. april vil et åpent flash spillmesterskap skje. ENDRE DIAPEREN! Mesterskapsponsorer - laboratorier Cloine and Bioderma, Frankrike. Premier blir tildelt spillere som passerte spillet fra 1. til 30. april. Reglene for tildeling av premier er de samme som i ukes tegning (se reglene). Prisvinnere av de ukentlige trekkene i april mesterskapspremier blir ikke tildelt. Prisen for "Simple Game" -nivået er levert av Laboratory Bioderma, Frankrike (Sensibio-linje for sensitive).

Hjem besøk for kosmetikk la roche posay Lipikar, Aven.

Velkommen til huset. Besøk gifte kvinner 25-40 år gammel. Temaet er ansiktspleie og sminke. De bor i områder som ligger ikke lenger enn 1-2 tunnelbanestasjoner fra ringlinjen i alle retninger. 14. januar 2015 10:00, 12:00 15. januar 2015 10:00, 12:00, 14:30, 30:30 16. januar 2015 10:00, 12:00 Klar til å motta og kommunisere med en gruppe på 4-5 personer Gjester samtykker i å ta et bilde, demonstrere prosessen med å bruke krem ​​/ bruk av hudpleieprodukter.

Atopisk dermatitt. Barns medisin

Fortell meg, desto bedre å smøre rødt og skorpe. Gutten er 5 måneder gammel, skorper og utslett over hele kroppen, maksimum på hodet og hendene. Klør. En polyklinisk allergiker foreskrev F-99 krem. Forbedringer er ikke åpenbare. Og - råd mer, vær så snill, et godt budsjett lege (eller medisinsk senter), SEAD. Takk!

Alle kremer fjerner / lindrer hud manifestasjoner, men ikke kurere selve årsaken. 100%, som er fra Advantan, Triderm, Pimafukort og så videre. Barnet vil føle seg bedre. Alt dette hormonelle betyr, og de er harmløse. De kan ikke brukes kontinuerlig (ikke mer enn 7 dager), og deretter etter 1-2 uker vil alt komme ut igjen.
Elidel er også bra, hjelper mye. Dette er en ikke-hormonell krem, og du kan bruke den i opptil 1 måned, og deretter igjen.
Det er nødvendig å behandle årsaken - det kan være dysbaketrioz, allergier, ormer, etc. Det kan være mange grunner - undersøkelse er nødvendig.
Vel, med kremer, selvfølgelig, for å hjelpe.

Vårt barn hadde problemer i svært lang tid, til de kom til en kompetent spesialist, som foreslo en slik integrert tilnærming til å løse problemet. Dette er ikke å si at dette emnet allerede er stengt for oss, men i forhold til hva det var, er det ingen sammenligning.
Jeg anbefaler deg. Dette er et konsulent- og diagnostisk senter ved Institutt for pediatrik, by. Universitet. Du kan komme dit gratis i retning eller mot et gebyr (ca 500-600r.). Tlf. 967 14 20 (betalte tjenester), lege Galeyeva EA

Og mitt råd - ikke engasjere seg i selvhormonale stoffer. Dette er farlig! Lykke til deg!

POLL BY CREAMS. HASTER! BASE. Survey invitasjoner

POLL BY CREAMS. 29. juli 2008 kl. 15.30 Kvinne. 25-34 Forbrukere av farmasøytiske terapeutiske merker, serie kremer for tørr hud (kropp): Vichy Lipidiosis, La Rosh Pocce Lipikar, Avene Cold Cream Line, Uriaj Emollient, Bioderma PO Zink eller Atoderm, A-Derma. 29. juli 2008 kl. 18.00 Kvinne. 35-45 Forbrukere av farmasøytiske terapeutiske merker, serier av kremer for tørr hud (kropp): Vichy Lipidiosis, La Rosh Pocce Lipikar, Avene Cold Cream Line, Uriaj Emollient, Bioderma PO Zink eller Atoderm, A-Derma.

Førstehjelpsutstyr til 3 måneders krummer. adopsjon

Mommies hjelper råd som jeg trenger å kjøpe i førstehjelpsutstyret til en baby på 3 måneder?

Bioderma Atoderm RO Zink 100 ml (Bioderma, Atoderm)

PAY ATTENTION!

beskrivelse

Beroligende, fuktighetsgivende, regenererende omsorg for atopisk hud i perioden med eksacerbasjon. Den har anti-inflammatorisk, antipruritisk effekt, forhindrer riper. Det hemmer bakteriell og soppproliferasjon. Nøytraliserer frie radikaler. Styrker epidermal barrieren og fukter. Optimal portabilitet.

AKTIVE KOMPONENTER

Betta-sitosterol, piroktonolamin, sinkglukonat, vitamin E, vaselin, glyserin. Ingen parfymer, ingen fargestoffer

HUDTYPE
STRUKTUR

Olje-i-vann emulsjon

SØKNAD

Bruk 1-2 ganger daglig for ansikt og kropp.

Sponsing Produkter

Anmeldelser (24)

Effektivitet: vurdering 5

Stor krem! Barnet hadde tørr og irritert hud, kløe hele tiden! Denne kremen og klør lindrer og fukter.

Tekstur: Resultat 5

Ikke-oljeaktig, tett, veldig godt påført, lett absorbert, behagelig lukt

Lønnsomhet / Forbruk: Estimat 5

Konklusjoner: synd det er ute av produksjon. Jeg dro til nettstedet for å bestille akkurat denne kremet ((((Jeg vil se etter en analog.

Effektivitet: vurdering 5

Et uunnværlig verktøy for atopisk dermatitt. Med sterk atopisk dermatitt, kunne hun ikke bruke noen kosmetikk, legen rådde denne krem. Først var jeg skeptisk, siden jeg har fet hud, men krem ​​reddet meg fra dette forferdelige problemet. Nå bruk umiddelbart for noen manifestasjoner av dermatitt, tørrhet rundt leppene.

Tekstur: Resultat 5

Tekstur er ganske tett, fet, men absorberer godt.

Lønnsomhet / Forbruk: Estimat 5

Når det gjelder økonomi, er det vanskelig å si, avhengig av hvilke områder kremet påføres. Først, med alvorlig dermatitt, brukte jeg på hele ansiktet og på separate tørre hudområder på kroppen. Nå bruker jeg etter behov. Jeg bruker 4 måneder, litt mer igjen i røret.

Konklusjoner: Bare uunnværlig ting for atopisk dermatitt.

Effektivitet: vurdering 5

lindrer kløe, betennelse, rødhet! Et sjeldent middel gir en slik effekt! frelse for atopisk hud!

Tekstur: Resultat 5

Lønnsomhet / Forbruk: Estimat 5

Konklusjoner: Jeg anbefaler til alle atopicum!

Effektivitet: vurdering 4

Kopper med rødhet og kløe. Dette fremgår av den første søknaden.

Tekstur: Resultat 5

Fett krem, raskt absorbert, det viktigste er ikke å overdrive det, ellers vil du få en lys glans.

Lønnsomhet / Forbruk: Estimat 5

Med rasjonell bruk av måneden vil det være nok for 3-4.

Konklusjoner: Utmerket krem, klarer perfekt rødhet og kløe.
Det er bare en ting, men røret er ikke behagelig, noen ganger blir litt krem ​​klemt ut når den åpnes (sett på bildet)

Effektivitet: vurdering 5

For å være ærlig ble jeg positivt overrasket over effekten. Er allerede desperat etter å finne et effektivt middel for å bekjempe blodtrykket. Hjelper virkelig kløe, fukter huden perfekt. Jeg anbefaler alle atopicam!

Tekstur: Resultat 5

Tekstur er lett, absorberer raskt.

Lønnsomhet / kostnad: vurdering 4

Den eneste ulempen er et lite rør. Siden jeg må bruke krem ​​over hele kroppen min 2 ganger om dagen, har jeg nok styrke i 2 uker. Vel, hvis det brukes til individuelle soner, tror jeg det vil være nok i lang tid.

Konklusjoner: Til tross for den imponerende prisen for så lite beløp er det verdt å prøve. Virkelig effektiv.

Atoderm krem

Bioderma Atoderm Cream - et middel til å ta vare på huden med atopisk dermatitt.

Innhold [skjul]

Atoderm krem ​​er et kosmetisk produkt av en kjent produsent Bioderma, som er beregnet på omsorg for svekket atopisk hud.

Den har en beroligende effekt, bidrar til å eliminere ubehag og har anti-inflammatoriske egenskaper.

Produktet kan brukes til daglig pleie eller til å gi en forebyggende effekt i perioden med forverring av hudsykdommer.

Spesielle funksjoner

Atoderm krem ​​er et effektivt pleieprodukt som har en sterk fuktighetsgivende effekt på dehydrert hud. Den kan brukes til ansikt og kropp.

Atoderm krem ​​har mange gunstige egenskaper og har positive egenskaper:

  • Den har en intens fuktighetsgivende effekt, bidrar til å takle overdreven tørrhet på dekselet;
  • Effektiv i ulike hudsykdommer, inkludert atopisk dermatitt;
  • Den har en beroligende effekt, bidrar til å eliminere irritasjon og rødhet.
  • Eliminerer kløe, brennende og andre ubehagssymptomer som oppstår med dermatologiske sykdommer og tørrhet i epidermis;
  • Kan brukes til barn og voksne til daglig eller sporadisk bruk;
  • Inneholder et kompleks av sikre og effektive ingredienser som har en aktiv innvirkning på problemene med tørr hud;
  • Den har en beskyttende og forebyggende effekt, bidrar til å nøytralisere effekten av ulike irriterende stoffer.
  • Den er preget av en delikat tekstur, godt påført og distribuert;
  • Det tolereres godt av irritert og sensitiv hud.
  • Styrker beskyttelsesbarrieren til epidermis.

struktur

Atoderm krem ​​består av aktive fuktighetsgivende og beroligende stoffer:

  1. Glyserin er en intens fuktighetskrem som hjelper til med å fylle dekselet med fuktighet og forhindrer fordampning. Glyserin lager en film på overflaten av epidermis som beskytter mot fordampning og virkningen av negative miljøfaktorer.
  2. Mineral olje har en nærende og myknerende effekt, eliminerer tørrhet og tetthet. Denne komponenten bidrar til å bekjempe peeling karakteristisk for tørre epidermis.
  3. Laminaria ekstrakt er et ekstrakt fra alger. Denne komponenten bidrar til å forbedre de metabolske prosessene til cellene i epidermis og fylle dem med nødvendige elementer. I tillegg har det antiinflammatoriske effekter og normaliserer lipidproduksjonen.
  4. E-vitamin er en komponent som har en regenererende og helbredende effekt. Det bidrar til å forhindre tegn på aldring. I tillegg normaliserer dette stoffet vann-lipidbalansen, metter huden med nødvendige fettstoffer og eliminerer tørrheten.

Instruksjoner for bruk

Bruk Atoderm krem ​​i henhold til bruksanvisningen:

  1. Påfør produktet bare til renset hud. Vi anbefaler at du bruker myke rengjøringsmidler for vasking, for eksempel produkter fra Atoderm-serien.
  2. Påfør produktet i et tynt lag, spred massen jevnt med lette bevegelser.
  3. For en bedre fuktighetsgivende effekt, bør produktet påføres på litt fuktig hud.
  4. Produsenten anbefaler å bruke agenten 2 ganger om dagen.

Kostnad for

Hvor mye er det? Produsenten har to alternativer for Atoderm Bioderm krem. Prisen for et volum på 200 ml er et gjennomsnitt på 1200 rubler. Cream Atoderm med pomp 500 ml - 1 700 rubler.

anmeldelser

Omtaler om bruk av Atoderm krem ​​for hudbehandling og pleie:

konklusjon

Atoderm Bioderma krem ​​er et utmerket pleiemiddel som hjelper til med å fukte tørr hud og eliminere ubehag symptomene som oppstår i en rekke sykdommer. Dens sammensetning inneholder trygge aktive stoffer som forsiktig påvirker følsom dekselet. Dette produktet kan brukes til barn.

kommentarer

Biotoderm atoderm po zinc vi virkelig liker. Bruk hele familien. Det kan påføres trygt selv med et tykt lag, det absorberes og vil ikke etterlate klissete merker. Det er spesielt godt å bruke etter vask. Noen få minutter etter påføring blir huden myk og fuktig. Hustru gnider dem enda et barn. Og lukten forstyrrer ikke noen av oss, men hvem kan ikke like den. Forbruket av krem ​​er ikke stort. Et par doser er nok for hele kroppen. Og i seg selv er det økonomisk.

Bioderma Atoderm krem ​​ble foreskrevet for oss av en lege med for tørr hud. Vi studerte umiddelbart anmeldelser om ham, og kjøpte senere. Prisen er høy, men vi er fornøyd med effekten. Barnets hud ser nå bedre ut, kløen er borte, og det er mindre rødhet. Før han prøvde vi mange kremer, men de hjalp heller ikke oss, eller passet oss ikke.

En krukke med fløte av stort volum, og det varer lenge. Om vinteren brukte jeg selv denne krem ​​som fuktighetskrem for ansiktet. Han er ikke fett. Og etter det begynte jeg å anbefale det til jenter med tørr hud.

Jeg pleide å lide mye av tørre hender, men nå er bioderm atoderm krem, som jeg bruker for hendene mine, en god jobb med dette. Fant det på vurderinger. Etter tre dager var resultatet merkbart. Peeling har gått. Kremet selv absorberes perfekt, og etterlater ingen spor etter.

Etter at jeg hadde brukt det under bleen til min sønn da han utviklet rødhet.

Etter å ha identifisert atopisk dermatitt hos barn, rådde legen denne kremen. På apotek fant jeg ikke det, så jeg måtte ta den over nettverket. Jeg tok umiddelbart en stor pakke. Jeg likte hans emballasje med dispenser. Prisen, som jeg tror, ​​er ganske rimelig.

Bruk krem ​​regelmessig. Den fukter huden helt og hjelper med å helbrede sår. Og et annet middel eliminerer kløe. Ikke å si at han klarer seg helt, men huden ser bedre ut. Og kostnaden av krem ​​trives, dette til tross for at jeg også ofte bruker denne krem.

Anmeldt av "Zarakids" på Kroppskrem Bioderma atoderm po zinc

Navn: Zarakids. Type anmeldelse: nøytral
Vurdering: 0 av 5 stjerner. 02-09-2018 20:10:19

forårsaket kløe, brennende, rødhet, forverret situasjonen med helvete

Kanskje dette er en av de mest mislykkede kjøpene i det siste året. Babyen min lider av atopisk dermatitt nesten fra fødselen. På jakt etter en god krem ​​kom min lille på denne. Jeg konsulterte med barnelege, les de berømte vurderingene. Vel, det er nødvendig å ta, bestemte jeg meg, siden alle roser ham så mye. Jeg kjøpte krem ​​i et apotek 100 ml - 1299 r. Det var godt pakket, selve kremet var i en eske, inne i det var en beskyttende folie på nesen, ble holdbarheten tydelig stanset på spissen.

• Indikasjoner for bruk:

Atopisk dermatitt hos barn og voksne i akutt stadium. Irriterte, fortynnede områder med konstitusjonelt tørr og meget tørr hud.

Påfør Atoderm PO Zn en eller to ganger om dagen til renset hud.

I perioder med forverring kan den brukes samtidig med dermatologisk behandling (inkludert lokal kortikosteroidbehandling).

Det kan brukes på hudområder med skadet stratum corneum og gråt.

Hydrerende og beroligende effekt på huden, Atoderm PO Zn styrker beskyttelsesbarrieren på huden.

Den har en antibakteriell effekt. Fjerner raskt rødhet.

Dømmer etter instruksjonene, dette er det du trenger. Åpnet kremet - likte ikke umiddelbart lukten. Hva er surt (ikke surt som en sitron, men akkurat det som er kjemisk surt). Om kvelden badet barnet og begynte å smøre sine problemområder i huden. Som du ser, kan produsenten tillate krem ​​på huden med et skadet stratum corneum. Han satte på sin kropp, som normer, begynte å smøre kinnene sine (og vi hadde veldig mye kampet dem), babyen begynte å skrike og gråte. Det begynte å brenne kinnene mine, som en "omsorgsfull mor", blåste på kinnene mine, kysset, matet med melk og la krummen sove. Han sov dårlig, snurret hele natten, skrapt seg, whimpering.

Om morgenen kjente jeg ikke barnet mitt. Han var som Krasnushy kreft. Jeg grep håndtaket for de røde stedene (på den tiden var han 4 måneder gammel, forstod ikke hvordan han skulle klø, så han klemte seg). Denne forferdelige rødheten tok mer enn en dag. Mer krem ​​brukes ikke.

Bilde før. Våre flekker før du bruker kremet. Plassene under brystet og i armhulene er relativt normale.

Foto etter. Våre flekker dagen etter bruk av krem. Alle problemområder ble rødt.

Kanskje vi fikk en falsk? Kanskje skjer noe, men jeg tviler på det. Hvilket av stoffene ga en slik reaksjon er ikke klart. Barnelege kunne ikke egentlig forklare noe heller. "Vel, passet ikke, slutte å bruke det," sa hun.

Kanskje det var noen andre provoserende faktorer, tror du? Nei, det var definitivt en reaksjon på kremet. På den tiden var jeg amming babyen min og var på en streng diett. Min diett var dårlig og monotont (ris, bokhvete, pasta, kanin, kalkun, grønne epler, hvitkål). Alt ble slettet bare med baby såpe, ingen hard kjemi. Og du vet, fra de fleste positive anmeldelser om krem, var det to negative, med en veldig lignende situasjon til vår. Men vi, som alltid, tror på det beste og tror at dette ikke vil bekymre oss.

Bunnlinjen: Kremen forårsaket alvorlig rødhet, kløe og brenning. Jeg anbefaler det ikke, spesielt babyer! Men hvis du fortsatt bestemmer deg for å kjøpe den, eller hvis du allerede har den, må du prøve på et lite område av kroppen før bruk. Helse til deg!

Kosmetikk Bioderma-serien Atoderm (Bioderma Atoderm) - frelse for tørr hud

Det franske selskapet Bioderma spesialiserer seg på produksjon av medisinsk kosmetikk.

Hver av de elleve seriene bidrar til å takle et bestemt problem: tørr eller fet hud, overdreven følsomhet, akne eller alder flekker, samt aldersrelaterte endringer.

Generell informasjon

En av de mest populære er Atoderm-linjen - preparater for tørr hud påvirket av atopisk dermatitt.

Kosmetikk koster narkotikabehandling, forsterker effekten av narkotika og dietter. Mange medisinske stoffer er egne utviklinger av laboratoriet Bioderma.

Alle kosmetikk er nesten uten dufter, konserveringsmidler og dufter - dette gir en "farmasøytisk lukt", men det bidrar til god toleranse og fravær av bivirkninger.

Emballasje av kremer, geler for sjel og andre Atoderm-produkter fra Bioderm kan variere fra små rør fra 75 ml til prøve eller nødbehandling til solide hetteglass med pumpe i 500-1000 ml.

Årsaker til tørrhet og egenskaper ved pleie

Huden kan bli tørr på grunn av arvelige sykdommer eller på grunn av de negative effektene av eksterne faktorer: sol, vind, høy temperatur og feil omsorg.

Den forstyrrede balansen av fett fører til at det øvre laget av epidermis tørker, huden flager, klør, rødmer og synes å være stramt.

Bioderma Atoderm (Bioderma Atoderm) bidrar til å gjenopprette den naturlige fettbalansen og gjenopprette hudens elastisitet, renslighet og sunt utseende.

Med forsiktighet kan kosmetikk brukes til nyfødte.

Hovedproduktene i denne linjen (egenskaper, sammensetning, vurderinger)

Preparater Bioderma kan deles inn i tre grupper: rensing, grunnleggende omsorg og ekstra forsiktighet.

Verktøy for rengjøring

Før du bruker kremprodukter, balsam eller masker, må kroppen og ansiktet rengjøres grundig. For dette formål tilbyr selskapet såpe, dusjgel, rensemousse, samt en rensekrem som inneholder plantekompleks DAF®, noe som reduserer hudirritasjon. Med spesiell følsomhet er det bedre å bruke Bioderma Atoderm (Bioderma Ftoderm Huile de douche) spesialolje for dusjen.

Alle midler er skummet i hendene, påført ansiktet og kroppen med myke massebevegelser, og deretter skylles av med vann. Etter det må du forsiktig kaste kroppen med et håndkle, og unngå mekanisk skade.

Non-collar såpe er laget for mild daglig rengjøring av tørrskallete deksler som er utsatt for allergiske reaksjoner.

Såpe er anbefalt for folk i alle aldre, inkludert små barn som lider av atopisk dermatitt.

Fra kundeanmeldelser:

  • "Såpe har erstattet de fleste kroppspleieprodukter: Jeg bruker det som en såpe, som en balsam og... som en barbering! Det er veldig økonomisk, en stor del av 150 g reduserer nesten ikke! "
  • "Det gjennomsiktige gule stykket er luktfritt, det er godt vasket og ikke limt. Og viktigst av alt - barnets hud helt renset, peeling og røde flekker forsvant! "

Dusj gel

Gel (Bioderma Atoderm gel douche) som et sterkere verktøy er indikert for atopisk dermatitt. Det er mykere og enklere å bruke enn såpe. Hypoallergen sammensetning uten fargestoffer beregnet for daglig bruk.

Brukere merker at gelen "lukter godt, ikke bry og passer for hele familien", og merker også at "holdbarheten til gelen er bare 6 måneder - det vil si at den inneholder et minimum av konserveringsmidler."

Rengjøringsmousse

Moussen er hovedsakelig beregnet for pasienter med atopisk dermatitt og atopisk eksem. Vitamin PP inneholdt i moussen forbedrer barrierefunksjonene i huden, og fraværet av konserveringsmidler og smaker minimerer allergiske reaksjoner.

Mousse kan brukes i stedet for såpe eller dusjgel, samt sminkefjerner. Som en ulempe kaller kjøpere ineffektivitet: mousse, i motsetning til en gel, er ganske flytende, så forbruket er mye høyere.

For spesielt delikat hud anbefales Bioderma Atoderm dusjolje. Det myker ikke bare, men skaper også en beskyttende barriere som hindrer penetrering av bakterier.

Grunnleggende omsorg

Bioderma Atoderm-linjen tilbyr tre typer nærende fuktighetsgivende kremer, samt forebyggende (Bioderma Atoderm Preventive), som forhindrer utvikling av atopi, kroppsmelk og beroligende balsam for intensiv pleie.

Nærende krem

Designet for å fukte tørr og sensitiv hud av ansiktet og kroppen Bioderma Atoderm creme, samt å beskytte og nærme den. Spesielt effektiv etter traumatiske terapeutiske prosedyrer, for eksempel PUVA-terapi.

  • "Ideell om høsten og vinteren: Beskytter mot vind og kulde, gjør ikke ansiktet tørt og avskall."
  • "Den største fordelen er at den kan brukes fra fødselen, men først må du konsultere en barnelege. Det hjalp oss selv når du kjører atopisk dermatitt! "

Hvis du er interessert i hvordan foryngelse prosedyren med Dysport injeksjoner, hvor han kolyat og hva som kan være komplikasjoner etter injeksjoner, kan du lære om det her.

Hvordan er prosedyren for biorevitalisering med Restylane Vital, hva du kan forvente av dette verktøyet og hvilken tilbakemelding pasientene går etter injeksjoner av ungdom - les alt her.

Krem balsam PP

Den inneholder vitamin PP, forbedrer de naturlige beskyttelsesfunksjonene til epidermis og bidrar til å syntetisere fett og ceramider. I tillegg til ernæring og hydrering, fremmer det helbredelse av huden etter ekstern bruk av kortikosteroidmedikamenter.

Inneholder ikke urea og smaker. Veldig lett, raskt og dypt absorbert. Frigi form Bioderma Atoderm PP Balsam (Bioderma Atoderm PP Baume) - 200 ml rør.

Brukere gjør regenererende masker med krem, og bruker det også på høsten og vinteren. "Ansiktet mitt skinner bare! Ingen tørrhet og flak! "

Desperate moms bruker en krem ​​til små barn: "Resultatet var synlig etter 2 dager, på stedet av de kammerte slitene på bena var det en fantastisk jevn baby hud. I perioden med eksacerbasjoner ble de brukt i et kompleks med en gel, i løpet av 3-4 dager kom alt tilbake til det normale. "

PO Zinkkrem

Narkotika med sink har en sterk bakteriedrepende effekt, så det anbefales å bruke det samtidig med narkotika, som kortikosteroider.

Bioderma Atoderm PO zink creme påføres på irritert, tynnet område, det er effektivt for behandling av døde eller gråtete områder. Reduserer kløe, forhindrer riper, lindrer og fuktes. Kan brukes selv under graviditet.

"Etter flere dager med bruk, ble huden roet ned, ble mye mykere, rødheten forsvant," sier brukerne. "Kremet er litt fet, men absorberes fullt etter fem minutter." "Barnet mitt har tørr og irritert hud, noen ganger blir den også våt. Legen rådde denne krem. Etter det beroliger huden, det blir mindre, det blir mykt og rent. "

En betydelig ulempe ved Bioderma Atoderm PO sink er prisen. Derfor anbefales det å bruke det i perioder med eksacerbasjon, og når tilstanden forbedrer, bytt til Atoderm PP balsam.

Balsam Intensive Baume (Intensive Baume)

Den aktive antipruritiske dermatologiske komponenten av PEA gir nesten øyeblikkelig fjerning av irritasjon, kløe og rødhet, myker og beroliger huden. Ved vanlig bruk reduseres følsomheten for eksterne faktorer.

Selskapets egen utvikling, Lipigenium og Skin Barier Therapy-kompleksene, gjenoppretter fettbalansen og beskyttelsesbarrieren til epidermis, forhindrer reproduksjon av patogene bakterier og forekomsten av allergener.

  • "Barnets hud har blitt sløv og irritabel på grunn av den for tørre luften i leiligheten siden begynnelsen av varmesesongen. Balm Atoderm håndterer helt fuktighetsproblemet! "

Kroppsmelk

Det anbefales for myk, delikat hud som er følsom for tørrhet. I motsetning til kremer har melken en myk, ikke-fett konsistens, den passer perfekt under sminke, etterlater ingen rester.

Effekten er langvarig hydrering, elastisitet, glatthet og en følelse av komfort. Vil hjelpe både voksne og barn.

Pigment flekker vil hjelpe deg å bli kvitt en utmerket krem ​​- Ahromin. Men for å unngå unødvendige konsekvenser, vær sikker på å konsultere en hudlege.

Her kan du finne ut hva kjøpere og skjønnhetsterapeuter sier om Nano Botox ansiktscreme.

Ekstra forsiktighet

Lip Stick

Lepper trenger nøye omsorg hele året. Fuktighetsgivende, ernæring, tilførsel av vitaminer, mykgjøring, beskyttelse mot vind, sol og kulde - alt dette vil gi Bioterma Atoderm-stavar til leppene. Det brukes også i hudsykdommer, spesielt i atopisk cheilitt.

Påfør etter behov. Den hypoallergeniske bringebær duften lukter godt og minner om sommeren. Lippestaven er en av de mest populære linjedråbene. Brukere er glade med denne "magic wand":

  • "Det er flott i varmt eller blåsende vær, når fettete leppestifter og balsam oppretter en stygg, pustende film på leppene du vil slette heller!"
  • "Balsam er veldig økonomisk, det er nok å lip-brush en gang. Litt søt, bringebær, uten kjemisk duft, veldig forsiktig og ser ut til å smelte på leppene! "
  • "Andre balsam måtte smøres hundre ganger om dagen, og denne gjør underverk. Den myker og glatter ut den delikate overflaten av leppene, helser raskt sprekker og stikker og gir ingen ubehagelig glans. "

Men i ekstrem forkjølelse, gjør dette milde middelet, produsert i varmt fransk, ikke redd, det er bedre å bruke spesiell beskyttende leppestift.

Håndkrem

Kremet er ikke for ingenting kalt "restaurering": det fjerner følelsen av tetthet, fuktighet, revitalisering og næring. Laminaria ekstrakt bidrar til å raskt kurere sprekker og betennelser.

Dette er en av de mest populære stoffene:

  • "Kremet er veldig økonomisk, absorberer raskt, og danner en nesten ubeskrivelig beskyttende film. For meg er det virkelige frelse etter høsting: arbeidshansker ubehagelig, men hvis så smøre hendene, huden fuktig og raskt roer ned ".
  • "Denne krem ​​reddet hendene mine fra en katastrofe! Jeg klarte å komme inn i resten av reagenset og brente hendene mine. Kremet stoppet ikke bare ødeleggelsen, men fjernet smerten på steder der topplaget allerede er tårer. Etter en stund ble hendene bedre enn de var før ulykken! "

I tillegg til de beskrevne preparatene, tilbyr Bioderma også andre midler for behandling og behandling av problemfri hud. Ja, disse stoffene er ikke billige, men for det første er deres forbruk ganske økonomisk, og for det andre mange problemer som ikke har råd til billige midler, løser Atoderm raskt, effektivt og lenge. Ikke rart, Bioderma regnes som et av de ledende selskapene som produserer medisinsk kosmetikk.